Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] potrzebuję małej pomocy

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all bd wam wdzięczny jesli pomożecie mi rozwiazać problem mam internet na limit więc nie moge sie za bardzo bawić patchuuje metina jest okey włączam szukam metina wielkanocnego zadnego mowie co jest pytam ludzi mowia ze metiny juz sa patrze goscie cisna cos niewidzialnego pytam a oni mowia ze metka leja wielkanocnego i teraz tak włączam 2 metka tamten właczony wysakuje bład ze spatchowac sie nie moze bo cos nie chce sie rozpakowac a przed chwilka metka odpaliłem i bylo rozpoczni gre i teraz tak poda ktos mi plik który moge wgrac do metina i gdzie bym widział metiny i oczywiscie drop z nich tnz magiczne jajo bo jajka normlane mi dropia tylko te metiny to sobie wrzuce bd wdzięczny naprawde prosze o pomoc daje lajki

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Hmm.

Są trzy alternatywne możliwości, a mianowicie

- pobierz spakowanego clienta w rarz'e (updated),

- niech ktoś ze znajomych upnie Ci pliki do update'a w rar

- pobierz ręcznie patcha .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...