Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Wyjaśnienie od GM'ów.

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o jakieś wyjaśnienie dlaczego został mi zabrany VIP na którego pracowałem przez 5 lat (od 2007 - Daxer92).

Za to że wyraziłem opinię o tym poście RMFC'a w AZ ?

http://www.mpcforum.pl/topic/597858-kidmodznow-spat/page__view__findpost__p__4297882

Brawo dla Administracji.

Lepiej żebyście nie wiedzieli co ludzie o Was piszę od kilku dni na GG itp.

Powoli to forum zaczyna schodzi na psy (bany za nic np. Maxiu, połowa Modków na wylocie, Ace traci rangę za - nie będę podawać info z AZ bo jeszcze bana dostane - Ci co mają dostęp to wiedzą).

Nieodpowiedni ludzie zaczęli dochodzić do "władzy".

Pozdro.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Przed chwilą wywojowaliśmy Unbana dla Maxia, więc teraz może uda się, abyś otrzymał rangę.

A więc powiem tak nie wiem, czy boicie się jakiś opinii na wasz temat(kierowane do Adminów), ale raczej każdy ma prawo głosu.

Byłbym za tym, aby przywrócono mu rangę ;)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

VIP'a dostaje się za wyraźne zasługi dla forum, to jak do ****** można komuś to odebrać ?

Również czekam na jakieś wyjaśnienia bo to forum zaczyna robić się smieszne (czytaj żałosne)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Maniek w temacie, zaraz będzie close :D

Skoro Vipa dostał, to znaczy że się przy forum narobił, zdjęcie Vipa wiązało by się z cofnięciem zasług, a to raczej nie możliwe, więc jak to możliwe że go stracił? :D

Opublikowano

Zacytowałbym Ci posta ale nie mam już do niego dostępu.

Ja Spata praktycznie nie znam - pisałem z nim parę razy jak jeszcze w CA był.

Chodziło mi tylko o wyjaśnienie sytuacji z tym postem RMCF, a tu phiiiiiiiiii i nie mam już tam dostępu xD

Śmiech na sali.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

No najwyraźniej poruszyłeś sprawę spata , czyli to co mówię wszyscy kto chcieli np kikiego , spata lub kogoś tam na moda byli degradowani

Btw

Chyba masz już bana bo widzę że masz membersa ;x

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie mam bana - zabrali mi VIP'a.

W sumie nie rusza mnie to bo to tylko jakiś kolorek.

Tylko chodzi mi o całe podejście GM'ów do reszty społeczności.

@UP

W tym co pisałem nie chodziło mi o osobę SPAT'a w ogóle - nie znam go nawet.

Tylko o post RMCF'a. Równie dobrze mógłby odrzucać wszystkie aplikacje pisząc "NIE bo NIE'.

Totalny nieprofesjonalizm ze strony Administracji.

Opublikowano

GalactiX, poprawka.

Nie mów GM'owie, bo to nie oni zadecydowali o tym lecz się mogę mylić, ale zgaduję, że to kokosz odebrał tą rangę.

Panowie - do Administracji, szukacie dziury w całym? Czy "krytyka" postu RMCF'a ma jakieś w ogóle powiązanie ze sprawą SPAT'a?

Wtf?

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie straciłem Modka tylko sam zrezygnowałem bo mam maturę niedługo i ważniejsza jest szkoła.

Chciałem wrócić jak wszystko pozaliczam (taki długi urlop) ale teraz poważnie się nad tym będę zastanawiał.

Bo współpracować z tak nieprofesjonalnymi osobami ... to strata czasu.

__________________________________________________________________________________

WIĘC MOGĘ PROSIĆ O JAKIEŚ WYJAŚNIENIE ZE STRONY KOKOSZA

ALBO KTÓREGOŚ Z GLOBAL MODKÓW ?

Weteran
Opublikowano

VIP został usunięty ponieważ jest zmiana kryterium nadawania

Chciałem ci napisać na pw ale widzę ze nie możesz dostawać pw dlatego pisze to tutaj

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ooo nowe zasady ... NICE !

Możesz mi powiedzieć jakie ? :)

Bo znając kokosza i resztę mafii to wiedzą tylko osoby, które mają teraz dostęp do AZ.

Aha - prawo nie obowiązuje wstecz. Skoro dostałem za zasługi rok temu - to nie mogą mi tego zabrać teraz bo zmieniają zasady.

Opublikowano

VIP został usunięty ponieważ jest zmiana kryterium nadawania

Chciałem ci napisać na pw ale widzę ze nie możesz dostawać pw dlatego pisze to tutaj

Zaraz cię kokosz wywali za wynoszenie INFO z AZ

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

SPAT stawiasz piwo - straciłem przez Twój temat VIP'a xD

Joke.

@Topic

Czekam w dalszym ciągu na odpowiedź szanownego pana Adminstratora www.MPCForum.pl.

@Down

Przez Twój temat z Aplikacjach na KidModeratora (dokładnie to post RMCF'a).

To w takim razie ktoś miał bardzo podobny Nick do twojego w CA - jakiś rok temu.

Opublikowano

SPAT stawiasz piwo - straciłem przez Twój temat VIP'a xD

Joke.

@Topic

Czekam w dalszym ciągu na odpowiedź szanownego pana Adminstratora www.MPCForum.pl.

wtf ;f jaki mój temat? Ace tylko mi pomagał żebym "wrócił" a btw nigdy nie wchodziłem do CA xD

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

kokosz jak widzi posta który się nie zgadza z jego teorią to degraduje.

Teraz to zrozumieliście?

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

@Up - dla jasności tak nie jest. ;)

@Top - po co te jęki? Nie macie życia po za mpc? Będziecie walczyć, płakać, wyzywać za rangę... Proszę was ogarnijcie się...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@UP

1). Niestety tak jest. Przykład Tylera, który został zdegradowany za wyrażanie własnej opinii na FORUM (przypominam, do czego służy forum ??).

2). Gdzieś mam tą rangę ... chodzi mi tylko o sposób w jaki Administracja załatwia takie sprawy.

A to "uzasadnienie" Kokosza jest po prostu żałosne.

Zmiana kryterium nadawania ? Czyli równie dobrze może wywalić każdego np. z funkcji Global Moda albo Administratora za "a tak mi się podoba" albo "nie lubię Cię".

I taka osoba jest Administratorem ?

Powiem krótko. Żałosne i nieprofesjonalne.

Do tego brak odwagi, żeby samemu napisać tylko muszę dowiadywać się od zaprzyjaźnionych osób, które mają dostęp do AZ.

I jeszcze krótka odpowiedź Kokosza na mój status:

zawsze możesz awansowac na perma

Opublikowano

Zaraz za screenshoot, ten który wstawił endymion, będzie dym, bo ktoś znowu wynosi informacje z AZ.

Sama nazwa chyba wskazuje:

Administrators Zone.

Opublikowano

@meth0d & Matzar

A co Wy tak bronicie tego kokosza ?

"Oni"

Nie potrafią przyznać się do błędów i tyle.

Opublikowano

@UP

A co Ty tak bronisz tego kokosza ?

Kolejny "lizodup"? Któremu zależy tylko na kolorku ?

Nie potrafią przyznać się do błędów i tyle.

Ziomuś, ale o jakim błędzie Ty mówisz ? Rozumiem, że to Tobie została ranga i to Ty jesteś poszkodowany. Jednak tutaj nie ma miejsca na błędy, zmieniła się cała struktura przyznawania rangi VIP, ponieważ nie satysfakcjonował nas poziom jaki reprezentowała. Tyle na razie mogę powiedzieć. Płakaliście ostatnio o zmiany, że nic nie robimy. To teraz masz babo placek. Bierzemy się za Was :-)

Opublikowano

A co Ty tak bronisz tego kokosza ?

Kolejny "lizodup"? Któremu zależy tylko na kolorku ?

Nie wiem, masz jakieś problemy?

Nikogo nie bronię, tylko twoje zachowanie pokazuje, że zależy Ci na kolorku.

Trzeba było jeszcze z tym VIP'em iść na kwejka i pokazać, że go straciłeś.

Idź się przewietrz na dwór, dobrze Ci to zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...