Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór butów

adix112

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktore?

• bialo-czarne
      5
    • czarno-zielone
      14
    • nie mam zdania, mam inny styl i nie wiem :P
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem butów. Mam na oku 2 rodzaje ale za ch.. nie mogę sie na żadne zdecydować którę mi polecacie

1.

http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_100?$im=1085313_P&$sh=1085313_P&defaultImage=default_dsd

2.

http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_100?$im=1079417_P&$sh=1079417_P&defaultImage=default_dsd

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ehh, w tych butach płacisz za znaczek a nie za styl -_- ( napisał to gość który ma buty z Nike ) heh. tyle że ja mam wyróżniające się buty :D

Ja osobiście nie wybrałbym żadnych a to dlatego że żadne nie wyróżniają stylem, takie czarno - białe dostane w każdym sklepie , tańsze a takie jak Nike.

Jeśli tylko te to oczywiście że numer 2.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Nie moge mieć innych butów bo mam że tak powiem troche noge niewymiarową, i muszę mieć tylko w takim stylu, a nike wiem że są wygodne. Mialem jakieś byle jakie z marketu raz to wyrobić nie szło, tak gira w nich bolała

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Oczywiście nr.2 z twóch powodów:

1. Nr 1 po 2 dniach będą całe brudne ponieważ są białe, a te może troche dłużej pozostaną czyste :P

2. Są ładniejsze :)

Opublikowano

Te 1 wygodniejsze są pewnie , ale nike ?

kup sobie coś bez znaczka to pokażesz klasę , może nie kolegom ale porządnym ludziom :)

Przeczytaj pare postów wyżej (innych mieć nie mogę) Czy ktoś ma takie mi tam nie robi, może mieć nawet pół mojego osiedla, ważne by były wygodne (a słyszałem że są)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Oczywiście nr.2 z twóch powodów:

1. Nr 1 po 2 dniach będą całe brudne ponieważ są białe, a te może troche dłużej pozostaną czyste :P

2. Są ładniejsze :)

jak sie mieszka na wsi to wiadomo xD ( sam mieszkam ale trzeba uwazac a nie po polach biegac)

nr 1 maja plastikowa podeszwe widzialem je ;> to biale na dole .

nr 2 hmm niby fajne ale mi jakos sie nie podobaja.

Opublikowano

wziąłem te które polecaliście tylko inny kolor, nie mieszkam na wsi :|

Dzięki za pomoc, są wygodne tylko trzeba rozchodzić^^

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...