Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie

POTO12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak z czystej ciekawości czy jest sens sprzedawania konto gdy mam na nim 4 postacie z 25lvl i wydałem na tą grę około 50zł. Czy ktoś był by zainteresowany takowym kontem i ile za nie by dał ? Od razu mówię że w najbliższym czasie nie sprzedaję konta tylko pytam z ciekawości :)

Opublikowano

Mam wszystkie klasy dostępne w grze.

Do engineera kupiłem mp5 +

Stand-off Barrel +

CQC Ammo+

Stabilized Stock +

Veteran's MP-443 wszystko oczywiście na zawsze

U snajpera L96A1 na zawsze

Plus kilka razy kopiłem supply drop i inne boostery które już straciły wartość.

Opublikowano

12. Na MPCforum handel przedmiotami rzeczywistymi jak i wirtualnymi jest zakazany.

Poza tym Pamiętaj, że jak sprzedajesz konto, to na wszystkie gry w jakie grałeś na tym koncie EA, więc jak masz inne postacie np. w BF:Heroes na tym samym koncie, to nie będziesz mógł ich odzyskać po sprzedaniu

Opublikowano

Wiem że handel na forum jest zakazany dlatego nie sprzedaję konta tylko się pytam ludzi czy jest szansa że jak wystawię na allegro za kilka miesięcy takie konto to czy ktoś kupi.

Opublikowano

UP@

Ale niektórzy wolą już np mieć ten lvl i się cieszą, że mają "pro" konto. Możesz wystawić na próbę ale nie dawaj jakiejś kosmicznej ceny. Proponuję licytację.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...