Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter.

GreQuaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

:D

Kumpel mnie poprosił żebym znalazł mu jakąś dobrą markę skuterów, ja kompletnie na skuterach się nie znam więc zwracam się do was.

Kwota - 2500 zł

Skuter używany ( ponieważ nowego dobrego nie kupi do tej ceny )

Jakaś dobra marka.

Zarejestrowany na 50cc a moc ma mieć 100cc ( ale to tak na marginesie )

I nie pisać mi tylko " Aprilla " , " Peugeot " ponieważ nie będę nagradzał " Lubię to " , poproszę linki do allegro albo nazwę całego skutera.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Ciąg mi tylko z jakimiś chińskimi g*wnami.

Szczerze polecam markę skuterów ZIPP, model, wg mnie, basic. Ma duzego kopa, fajne naklejki itp. Sam go mam i jestem zadowolony. Przez 2 lata żadnej awarii.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No weż przestań Kibel kumpel kupuje?? Nie lepiej zainwestować w lepszy sprzęt typu Kawasaki KMX :D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

UP, kumpel potrzebuje motor zarejestrowany do 50cc ponieważ ma 15 lat i może tylko zdawać na kartę motorowerową -_-

A kasą też nie " sra " ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Ja mam kingway chopper kupiłem w wrzesniu 2011r. i w piątek pszyszedł nowy skilnik 110cm :D i wymieniłem wczoraj :D i ładnie jezdzi :PP jest róznica :]

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Za tyle, to nie nazwałbym ich skuterami.. xenter 150 i t-max 530 cc to już jest mega skuter; a teraz jak się ma używane maxi skuterki albo motory yamahy , to można je ubezpieczyć na rok za 435zł- a nie za 1000zł jak inni producenci chcą.

Ja mam kingway chopper kupiłem w wrzesniu 2011r. i w piątek pszyszedł nowy skilnik 110cm :D i wymieniłem wczoraj :D i ładnie jezdzi :PP jest róznica :]

Kingway odpada- ostatnio widziałem wyścigi i stunty - Kingway padł, a xenter 150 i kilka innych przetrwały;

Ciąg mi tylko z jakimiś chińskimi g*wnami.

Szczerze polecam markę skuterów ZIPP, model, wg mnie, basic. Ma duzego kopa, fajne naklejki itp. Sam go mam i jestem zadowolony. Przez 2 lata żadnej awarii.

to niech kupi używany motor i wymieni go w yamaha na nowy ;) będzie mieć zniżki na raty na nowy model

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...