Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Jak odpalic wiecej niz 1 DMG hacka chociaz 2

Szkanatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up.

Nie probowalem ale moze trzeba tylko nazwe zmienic na inna i wkleic wszystkie te dmg to packa co??? Jak myslicie???

76561198093573641.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukalem ale nie ma takich co maja x10 moze i nazwa jest ze x15-20 ale to sciema moze daja maksymalnie x4. Sam stworzylem dmg x10 wlasny hack 100% dziala i pytam sie na przyklad czy mozna by takich odpalic za 1 razem z 3 czy 2 by nie robic przez tydzien hacka x30 i to 24 na dobe i mozliwe ze bedzie kickalo jak licho. Pytam sie tylko o to czy mozliwe jest to by przy wlaczeniu metka on odpalal np. 3 razy rozne PC i pc2 (czyli np. PCa i pcb albo PCz i pcv). Chodzi o to zeby miec 3 pliki PC i pc2 w jednym packu i zeby client odpalil je wszystkie a nie tylko te podstawowe. Wiem ze jest to mozliwe wystarczy zmienic cos w jakims pliku tylko nie mam pojecia ktorym.

76561198093573641.png

Opublikowano

To co piszesz to ani ymir'owi sie nie sniło a gameforge już wysyła swoich tajniaków po Ciebie^^

Metin2.bin to tu są składane wszystkie pliki w całość, myślę że od tego powinieneś zacząć grzebać

Życie powodzenia^^

2vuhg8m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...