Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz zagrać zespołowo? Wejdź !

LBZ

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witajcie Przywoływacze!

Jako, że jestem nowy na tym forum i założyłem konto w jednym celu (czyt. dalej) wypadało by się przedstawić. W grze nazywam się Elbezet, w League of Legends gram dłuższy czas, głownie dla zabawy, lecz ostatnio zacząłem traktować grę poważnie. Wracając do tematu.

Często przypadkiem trafiasz na taki znaczek

91191143.png

zamiast takiego?

78834817.png

Denerwują Cię ludzie którzy za byle bzdurę krzyczą bądź reportują?

Grasz sam bądź ze swoją drużyną?

Chciałbyś zagrać w końcu z drużyną, a nie sam?

To dobrze trafiłeś!

Przejdźmy do szczegółów.

Mam zamiar zrobić serwer ventrilo bądź teamspeaka opartego właśnie na grze zespołowej. Mimo, że jest dużo takich serwerów, lecz mało osób ma do nich dostęp lub są to serwery prywatne na które dane osoby mają hasło. Nie wszyscy chcą mieć jakieś zobowiązania wobec swojej drużny, więc jest to idealne rozwiązanie właśnie dla Ciebie ! 0 zobowiązań wobec nas, grasz dla siebie ! Oczywiście chciałbym zrobić takowy serwer nie tylko dla osób z westa czy easta lecz dla dwóch serwerów na raz !

Oczywiście, żeby nie było ludzi którzy dopiero uczą się grać i nawet nie wiedzą co to znaczy SS więc myślę, żeby były tylko osoby powyżej danej poprzeczki - załóżmy 25 lvl, oczywiście mam nadzieję, że znalazły by się też osoby z 30 lvl'em, żeby można było zagrać jakiegoś rankeda bez afkerów itp. Jeżeli pomysł by się komuś spodobał, to zapraszam do pisania w temacie (jeżeli ma to być hejting to już kliknij czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu), jeżeli ktoś też ma coś ciekawego do powiedzenia związanego z tematem, również zapraszam !

Jeżeli będą osoby chętne to załatwię Ventrilo bądź TeamSpeak, żeby to wszystko jakoś ruszyło.

Pozdrawiam LBZ.

-----------------------------------------------

Tak jak obiecywałem, startujemy już dzisiaj !

Chcesz zagrać? Jedyne czego potrzebujesz to program do rozmów - VENTRILO 2.1.4 !!! Zapraszam do wspólnej zabawy oraz rozmów !

Dane serwera głosowego

IP: ventriloo.pl

PORT: 40335

BEZ HASŁA.

JESZCZE RAZ ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ GRY !!! (I WEST I EAST!!!)

Dla leniwych, którym nie chce się szukać programu link na dole (pobieranie przez klient softonic w pełni bezpieczne)

TUTAJ KLIKNIJ

--------------------

Ventrilo niedawno ruszyło, więc żeby nie było narzekania, że nikogo nie ma to wchodźcie i grajcie moi mili !!

Pozdrawiam !

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł z vt będę korzystał tylko trzeba zaprosić więcej osób ,bo jak przed chwilą byłem to nikogo nie było tylko jakis "zbyszek z afryki" :D

Opublikowano

Jak szukasz kogoś do gry pisz tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/324020-szukasz-przyjaciol-do-gry-zajrzyj/

Jak coś się nie podoba pisz do modka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...