Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet - wtf :D?

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj na urodziny dostałem Tableta 32GB. Lecz kompletnie nie wiem jak coś porać, zainstalować itd. Są jakies strony z grami jak np iPhone czy cos takiego? Są jakieś poradniki do tego, lub mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć :)? Lajkuje.

Opublikowano

Jeżeli tablet jest na androidzie to masz Android Market. Są tam też damowe gry i aplikacje :) albo możesz z komputera na tableta np. przez usb.

Opublikowano

"Jeżeli tablet jest na androidzie to masz Android Market. Są tam też damowe gry i aplikacje" Ale ja nie wiem nawet gdzie mam to szukac :D jak pisalem wyzej - nic nie wiem co, jak i gdzie. Może to głupie, ale nawet nie wiem czy on jest na tym Androidzie. Mogę to jakas sprawdzic?

EDIT: Jest to coś takiego: http://allegro.pl/sony-tablet-s-9-4-32gb-android-3-1-stacja-i2238641122.html

Jak pisze - Android jest.

Opublikowano

W menu aplikacji powinieneś mieć twór zwany Android Market lub Google Play. Tam wybierasz w kategoriach Gry, a potem przechodzisz np. do Najlepsze bezpłatne lub Najbardziej dochodowe (wbrew pozorom tam są przeważnie darmowe gry). ;)

Opublikowano

Dobra. to już wiem. Teraz może mi powiecie czy da się jakoś przesłać filmy/muzyke z komputera na Tableta? Przypominam, że Tablet nie ma wejścia USB.

Opublikowano
SD and microUSB slots
Zatem kabelkiem po prostu podłączysz. A że takiego nie masz, to będziesz musiał skołować. Chyba że... Co masz w zestawie?
Opublikowano

Albo program SwiFTP jak masz ruter wifi to podlaczas sie do niego tabletem, ustawiasz w programie nazwe uzytkownika i haslo, startujesz serwer na tablecie, na kompie sciagasz filezilla, tam podajesz ip jakie sie wyswietlilo na tablecie, podajesz nazwe uzytkownika i haslo jakie ustawiles, jak sie polaczy wchodzisz w folder sdcard i tam przekopiowujesz z kompa filmy / muzyke czy co tam chcesz :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...