Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytających ten temat mój problem polega na ty ze mam ciągłego dc nawet jak nie używam hacków próbowałem już wszystkiego i nie wiem co zrobić z tym problemem

więc jeśli był by ktoś wstanie mi pomóc to proszę z góry dziękuje

a 2 sprawa to taka ze gadałem z gościem z dekarona który powiedział mi o lvl chack czy coś takiego i gdy zapytałem czy podzieli się informacjami i możne jakimś małym chackiem odparł ze nie

powiedział mi ze chłopaki z tego forum mi pomogą lecz coś za coś więc jeśli ktoś powie mi w jak bym mógł komuś pomóc za tego hacka to proszę pisać

ps. a bym zapomniał za kzdym razem gdy odpalam dekarona to wyskakuje mi jakis błond czy pstrzezenie o niby wirusie w rundll32 ale jak zeskanowałem cały system to nic niewykryło skanowałem to 7 razy i nic

moze to przez to sam juz nie wiem

Pasjonat
Opublikowano

może masz firewalla, ja ostatnio ciągle po wejściu do crespo dostawałem dc i jak się później okazało sprawcą był firewall, dopiero uninstall pomógł, ewentualnie pomyśl może coś ostatnio zainstalowałeś lub z netem Ci się zmieniło, co do lvl hacka to pierwsze słyszę

Opublikowano

Ja też sądzę że to firewall albo jakiś antywirus dodał jakiś składnik Dekarona do kwarantanny i przez to dc. Jeszcze może być wina wolnego internetu i słabego sprzętu. A lvl hack to istnieje ale tylko wizualny, tzn po re-logu wszystko wraca do normy.

Opublikowano

nie no prendzej jakis antyvieus ale ja mam tylko avsta 4.8profesional a neta mam 6.0 mb więc wątpie zeby to wina netu a i jak gra sie ładuje po oknie launchera to wuskakuje okno z nProject cz jakos tak i tam jest mapisane ze wykeło wirusa a co do lvl hacka dzieki za info

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/63810b1ec8163ac8.html to link do tego okna co mi wyskakuje jak odpalam gre moze jak zobaczycie to bendzie łatwiej wam mi pomuc

Opublikowano

To tego spróbuj coś zrobić z tym wirusem tzn. wyleczyć jeżeli się nie uda to usuń z kwarantanny(jeżeli został dodany to takowej) i wyłącz ze skanowania (jeżeli gdzieś masz taką opcje) ja mam NOD32 i nie mam żadnych problemów , tylko jak zainstaluje jakiś priv to wykrywa mi wirusa ale tak jak napisałem jest taka opcja "usuń z kwarantanny i wyłącz ze skanowania".

Opublikowano

mi już nie chodzi o tego wirusa tylko o to ze cały czas wyłącza mi się gra

nie wiem rok temu normalnie grałem bez żadnych problemów albo mniej mniej iez rok miałem przerwę i chciałem se znów pograć a u kicha i nie wiem co mam z tym zrobic reinstal nie pomógł nawet format PC tez nie więc nie wiem co mam z tym zrobić

Opublikowano
a 2 sprawa to taka ze gadałem z gościem z dekarona który powiedział mi o lvl chack czy coś takiego i gdy zapytałem czy podzieli się informacjami i możne jakimś małym chackiem odparł ze nie

powiedział mi ze chłopaki z tego forum mi pomogą lecz coś za coś więc jeśli ktoś powie mi w jak bym mógł komuś pomóc za tego hacka to proszę pisać

ps. a bym zapomniał za kzdym razem gdy odpalam dekarona to wyskakuje mi jakis błond czy pstrzezenie o niby wirusie w rundll32 ale jak zeskanowałem cały system to nic niewykryło skanowałem to 7 razy i nic

moze to przez to sam juz nie wiem

1. Lvl hack jest mozliwy ale tylko wizualnie, level możesz sobie zmienić po stronie clienta i wtedy można zakładać wyższe itemy i wchodzić na wyższe mapy bez oporu ale jak mówiłem tylko po stronie clienta, po stronie servera dalej masz ten sam lvl, staty i po relogu wszystko wróci tak jak było wcześniej. To jest zabezpieczone po stronie servera i raczej nic nie zrobisz.

2. Antyvirusy to nie wszystko, nie istnieje antyvirus/trojan co dał by sobie rade np. z trojanem Sality, jest on nie do usunięcia ponieważ wkleja się do plików systemowych takich jak właśnie rundll, winlogon, explorer które są niemożliwe do usunięcia ponieważ bez np. explorer.exe nie działa pulpit i potem stopniowo zaraża cały system, lecz wydaje mi się że ty raczej tego nie masz bo byś ledwie pisał tutaj ;). Jak mówiłem możesz mieć poprostu jakiegoś innego syfa co też crackuje pliki windowsa lub to jakiś error tego pliku, jasnowidzem nie jestem.

2006-2010

Opublikowano

niewiem oczyszczłem komputer wieloma antyvirami i zawsze cos sie znalazło jak juz wywaliłem wszystkie dalej to samo 100% niema ju wirusa ale wcioz mi wybiło ze jest

a własnie taka sprawa mam ruter jak odłonczyłem go to gra nie pokazywała mi ze jest ten wirus rundll32 tylko odpalała sie normalnie bez zadnych problemów lecz nie testowałem dalej czy sie wyłancza czy nie

i musze jeszcze to sprawdzic jak cos to zara dam znac