Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Ocena]Rumble

XxWilkoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na postaci aktualnie 3 lvl. Chcę zacząć "od nowa" I na 3 lvl dostalem 400 RP, Kupiłem sobie 187 RP sms. aktualnie mam 587 I chciałbym znać wasze zdanie o rumble bez runek.

Opublikowano

Rumbla się nie opłaca kupić. Nim idziesz tylko na Solo Top'a i tak jest bardziej under power ;/ już lepiej kupić nwm Jarvana, Irelie...

wobqx.jpg
Legenda
Opublikowano

Rumble UP? To żeś dojebał, jedzie większość champów na solotopie, plus w teamfighcie odpala ulti z drugiego końca mapy i wygrywa teamfight.

Opublikowano

Polecam Rumbla , czyni zniszczenie na solo top , może nawet dorównać Mordekaiserowi, bez runek ogarniesz, tylko dobry build musisz mieć

Opublikowano

Rumble może nie najgorszy, ale na pewno są lepsi od niego. Myślę, że warto poczekać na kolejną przecenę. Ja też swoje 600 rp trzymam już ze 2 miesiące w oczekiwaniu na coś fajnego ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Właśnie trzymam swoje 1,050 k rp i czekam na coś fajnego i zastanawiam sie czy nie kupic wlasnie rumble.

.

Opublikowano

Rumble zajebisty champ ,kiedys go mainowalem.Naprawde niezla kosa posiada 3slowy.Na topie daje rade walczyc z duza iloscia champow,mida tez viable tylko nie na all ; o.Na tf'y to istna maszynka ^^

Opublikowano

Nie mówcie że niszczy wszystko bo jak gra Normale [blind pick] no to jest gra w Kamień-Papier-Nożyce

A co do rumbla tak potrafi swoje zrobić na solo jak i tf =)

bardzo dobra postać jeżeli grasz nią pod offtanka a nie lecisz full ap

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupować postaci za RP, później będziesz żałował. Zostaw je na skiny, których nie pozyskasz w inny sposób.

mjut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...