Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dopiero zaczynam grać w silka, ale już denerwują mnie "kolejki" (iSRO). Dlatego ściągnąłem tSRO, ale później okazało się, że tam jest ban na euro ip... :P Pomyślałem, że zagram na vSRO, ale mam wolnego neta i będzie mi się ściągał co najmniej 12h, a tyle czasu nie mam... Czy da się zrobić, że do tSRO "wgram jakiś mały plik i zrobi mi się vSRO"??

Opublikowano

Aha, szkoda. A jak napisać do supportu tSRO? Może mi odbanuja ip :P

EDIT. Może jednak się da :P jeżeli masz na kompie te 2 silki to porównaj je. Może jednak ominie mnie ściąganie.

Opublikowano
Neciorek - haha ,ile grasz w silka?

@up

Kolego wgrasz media.pk2 z vSro - podmienisz i robi sie update samo.. ciagniesz i grasz ;)

Jeżeli będzie działało, to dam Ci tyle 5* ile dam radę :P Ale mógłbyś wrzucić to na np. speedshare? :P RS jest zajęte.

EDIT. Ile zajmuje te wietnamskie media.pk2?

Opublikowano

Można cały czas grać na vSro. Wątpię żeby pobanowali i tam EU IP. Polaczki nie przeszkadzają i mam nadzieję, że nie będą przeszkadzać ( chociaż przed tym jak zrobiono poradniki w stylu " jak zarejestrować się na tSro " najwięcej n0obków było właśnie na vSro ponieważ jest Free Taxi mam nadzieję jednak, że nie wbiją tu i nie zepsują zabawy )

Opublikowano

Wgrałem media.pk2 do tsro i pokazuje się błąd "Pathing has not finished... i coś tam dalej". Muszę wgrać coś jeszcze?

Opublikowano

To akurat wiemy, ale mi chodzi o jakieś pliki, żeby z tSRO zrobić vSRO. Wydaje mi się, że potrzebuję jeszcze plików:

Silkroad.exe

Sro_Client.exe

Replacer.exe