Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AceBoy v3

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taaaaakkkkk.... i ja dojebię kilka słów od siebie...

Kokoszu, mówisz że nic nie robił jako GM, czy też jako mod w swoim dziale.

to ja się pytam jakim cudem dostał tego GMa?

Czy to nie Administracja wybiera GMów? i czy to nie ona nadaje prawa?

z tego co mi się wydaje, Ty jako Root, nie masz bladego pojęcia o tym co się dzieje na forum, dopiero gdy masz czas "ogarniasz" o co chodzi.

Wredna, pisałaś że Elita nadawana jest GMom którzy długo byli na stanowisku, oraz byłym Adminom.

Teraz zreknij na "top lajkowanych" i zobaczysz tam Andrzejt'a który nie był na żadnym z tych stanowisk.

Looknij też na np. Zavettiego, który także nie pełnił żadnej z wymienionych przez Ciebie funkcji.

Więc nie pitol że tylko GM i Admin dostaje Elite.

AceBoy siedział spoko na tym forum jako mod, więc także coś zrobił dla tego forum i coś mu się należy.

Propsy.

@btw.

nie mam nic przeciwko rangom Zavettiego i Andrzejt'a

Opublikowano

Dajcie mu elite bo jakby nie ten jebany awans to by nadal był modem i by było okej.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

AceBoy zasługuje na Elite , ale nie wiem po co te starania ? Kokosz powiedział nie to pewnie nie dostanie , chyba że będzie jak mou .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

ja jestem za tak ale pewnie znowu wbije ktos jak wredna i temat close i bye bye aceboy duzo zrobil itp a za cos glupiego wylecial... no pzdr kokosz nie zapomnij ze ty masz te forum ale my na nim jestemy bez nasz userow nie ma po co byc te forum...

Opublikowano

ja jestem za tak ale pewnie znowu wbije ktos jak wredna i temat close i bye bye aceboy duzo zrobil itp a za cos glupiego wylecial... no pzdr kokosz nie zapomnij ze ty masz te forum ale my na nim jestemy bez nasz userow nie ma po co byc te forum...

używaj czasem interpunkcji

@top

ja jestem na tak, nie mam nic do dodania, bo "starzy wyjadacze", wiedzą co zrobił.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Mi unbana wpizdu.

I moda za tego zjeba _Maxik_'a.

Omg.

Co to jest ??

Ja degrad i on odrazu też degrad dziwne nie ??

.....

Ja tam nie mam nic przeciwko elicie dla niego.

Chłop pracował .

(Pragne zauważyć że osoba jak Method , i ten piotrek...jakiś tam.. nie dostali Elit'y za bycie GM'em)

btw.Len wbij na GG

Opublikowano

Wredna, czemu zamknęłaś poprzedni temat? Szczerze mówiąc GM'owie tutaj zbyt wiele do gadania nie mają, a w szczególności Ty...

@Top Skoro Ace nie dawał rady, to chciał sobie kogoś porządnego, kogoś kto zna się na rzeczy wziąć do pomocy, a Wy wielką aferę z tego zrobiliście...

Gratulacje, wyjebać wszystkich porządnych i zostawić lizodupów, to jest pomysł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...