Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z kąd można pobrać GTA ?!

ThXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z sklepu, na pewno tam znajdziesz ową grę :)

Na mpc jest zabronione piractwo, więc kup grę.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

@ Karvioo teraz to Ci powiem zal mi cie ... Ludzie chca w cos zagrac za free ... mpcforum jest wlasnie po to zeby dowiedziec sie jak mozna dostac jakac gre za darmo ... a ty masz to chyba w du*ie

Opublikowano

@up masz Regulamin >_> , Pozatym Forum Nie Popiera Piractwa

Ale Masz

thepiratebay.Org

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Gość MarcinnekxDD
Opublikowano

Koleś na forum nie popiera się piracta. Nikt nie będzie Ci dawać stron pirackich. Jedynie jest Steam ..

@UP SZYBSZY :D

Opublikowano

@ Karvioo teraz to Ci powiem zal mi cie ... Ludzie chca w cos zagrac za free ... mpcforum jest wlasnie po to zeby dowiedziec sie jak mozna dostac jakac gre za darmo ... a ty masz to chyba w du*ie

A mi żal Ciebie. Rejestrujesz się na forum i bez zastanowienia usiłujesz wnieść coś do własnego wątku, który i tak w pewnym sensie łamie regulamin. I dodatkowo próbujesz udowodnić nam, że MPC Forum powstało właśnie w celu zwiększenia piractwa. Konwersacja na poziomie piwnicy. Jeżeli nie masz pieniędzy, to sobie uzbieraj i potem kup grę, a jak decydujesz się na pobieranie gry z Internetu, to nie nie licz na naszą pomoc w tym kierunku - zdaj się na siebie.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...