Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AceBoy v2

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kokosz.

Aceboy nic nie zrobił jako GM... a w ciągu ostatnich miesięcy w swoim dziale też nie wykazywał się wielką aktywnością. Większość czasu spędzał na gadu gadu i siejąc zamęt w teamie. NIe dostanie Elity.

Możesz powiedzieć po prostu, że masz na niego focha i nie chcesz mu dać tej elity. Mimo wszystko, tylko Tobie się wydaje, że on nic nie zrobił jako GM/w swoim dziale. Po pierwsze, jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś 80% osób gratulowało TYLKO JEMU dostania się na GM spośród tamtej 'trójki'. Siejąc zamęt w teamie. hłe hłe. Chłopie, on został liderem w metinie, był Globalem, więc chyba on lepiej wie, czy SPAT jest mu potrzebny w dziale czy nie. A Ty jeszcze za sprzeczkę wyrzuciłeś go z posady. Rmcf i reszta lizodupów robią co chcą i nawet palcem nie kiwniesz. Propsy.

Ponownie chcę zgłosić go na Elitę, kokosz, ochłoń proszę i przemyśl to jeszcze raz.

Opublikowano

Ciekawe co geoning zrobił lol

@down skoro Ace nic nie robił to raz po co muy dali globa, dwa że Geoning nie robi nic prócz wkurwiania i zajmowania się MC.

Nie chec mi sie kłucić z tymi deiblami administracją bo to jak walenie głowa w sciane;d

Opublikowano

Jeśli nie Elita to V.I.P., w czerwcu miało mu stuknąć dwa lata moderowania na mpc.

A teraz przez jedną błahostkę został wywalony. Sporo robił, bo był na każde moje zawołanie.

Podobnie było z Piotrkiem, tyle, że on dostał Vipa, potem exmoda i znów vipa.

@up

mc.mpc.pl ; >

xD

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ranga "Elite" przyznawana jest global moderatorom oraz administratorom, którzy długo zasiadali na tym stanowisku przez co zostawili po sobie jakiś "ślad" na mpc.

AceBoy faktycznie, był GM, ale przez krótki okres czasu. Nie można w tej sytuacji łączyć okresu moda z okresem GM'a i żądać elity. U nas moderatorzy, którzy byli z nami długo dostają wyróżnienie tylko w postaci rangi exmoderator.

Proszę już nie poruszać tej sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...