Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Serwera

Themistro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz posiadam serwer do minecrafta 20 slotowy(dedyk). Generalnie nic na nim nie ma, swieza mapa i pluginy. Na serwer nie mam czasu, a maszyna jest opłacona. Moge ja oplacac dalej, ale czy warto ?

Szukam kogos kto sie nim zajmie. Daje Head Admina osobie która bedzie go chciala. Ale nie tak łatwo. Trzeba napisac co chce sie zrobic, ile ma sie czasu itd. Zwykłe podanie. Jesli osoba ta rozkręci serwa (tzn. zbuduje miasto, bedzie kilu graczy, ustali jaki typ serwa, da reklame na mpc) To zostaje Head Adminem na tym serwerze dozywotnio.

TO JEDYNA TAKA OKAZJA !! Nikt inny nie da ci serwa (narazie bez passow do hostingu) za free !!

Podania pisac na gg 6686669, na PW albo w tym temacie. Czas ? Do dzisiaj godziny 19.00

IP Serwa : 188.165.23.80:8000

Aha i chcialbym dodac, ze przyszly Head Admin, bedzie zarzadzac serwerem w taki sposob jak mu sie podoba. To ma byc tu - to bedzie. Pluginy mam wgrac takie - wgram.

Pozdrawiam

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

Napisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/569046-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/

lub tu

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...