Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] szukam jakiegoś fajneo 4-funa

adrian2534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was prośbę czy moglibyście mi podać jakiegoś fajnego 4-funa(nie XenoXmt2 grałem tak już) najlepiej już takiego który troche postoi :) z góry siękuje oczywiście dam osobą które podadzą fajne priwy dam plusiki albo minusiki jak kto woli ;)

DR5ChPt.png

Opublikowano

no jak dlugo trwającego 4funa szukasz to wbij na pandora mt2 ;P ja wole mediumy :D

Aha i daj minusa :P

gdzie ty tu widzisz mozliwosc dodawania minusow?

@adrian

Teraz ciezko o jakiegos dobrego dedyka 4fun, wszystkie albo pod IS, albo padają co 2 dni. A jak już są to mają z 2 lata, np. pandoramt2, xenox

Opublikowano

Lexus a może jest jakiś godny uwagi priw medium bo hardów jest jak dla mnie za dużo :/ a na pandorze nie zagram dlaczego? złe wspomnienia tak jest za dużo oszustów,krętaczy oraz innych kolaborantów

DR5ChPt.png

Opublikowano

divine Glador 250lvl mam :)

Wojtek1798:

cavalos słyszałem o tym priwie czy jest on takim bardziej 4-funem czy medium i jak soi z itemami czy są trudne do zrobienia(np jak na glador) czy np jak na XenoX?

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jedyne 4fun to teraz glador i divine

Grałem tam, teraz to najbardziej syfiarskie serwery, restarty cofki, nie zapowiedziane offy, szkoda czasu i nerwów. Obecnie polecam virtualt2

Opublikowano

virtualmt2... grałem na nim ale... był bug skasowało mi konto chciałem je odzyskać nie mogłem więc podzekowałem i raczej nie zagram tam

DR5ChPt.png

Opublikowano

Masz:EliteMT2,PandoraMT2,SonixMT2,XenoxMT2,GladoR,Divine World s2,ReactiveMT2 (Nie wiem czy ON Ale to byl 4Fun).CavalosMT2 s1,s2,MexiliaMT2,DevuMT2,(Kopia Mexilii).ChinaMT2 (HW u npc po 100kk)Just4Game.VirtualMT2,ErdianaMT2 (Z all mobow dropia perly,broszki brylki i inne.Ale chyba OFF.Ale nie wiem do konca).Hexalia.pl,ecresiamt2. Jeśli chcesz zrobic wlasnego serva Hamachi/Dedyk to tutaj masz linka do roznych plikow z 2012r. Na speedyshare itd nie ma zadnego na Mega,MultiUpload.. MakinWasLubi.comtopic/54449-spis-plikow-serwerowych/

Licze na + :)

:D

Daj mi +sa bede ci wdzieczny.To mnie motywuje do daleszej pracy.I szukania jak najlepszych Metinow2 Dedyk/Hamachi 4Fun-Easy ;)

Daj mi +sa.Jeśli dasz -sa to masz Wpierdol i nie wstaniesz jutro z łóżka (Hihi) :ninja:

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

Tutaj masz spis polskich dedyków:

http://www.mpcforum.pl/topic/577727-tutorialspis-polskich-serwerow-dedykowanych/

Zagranicznych:

http://www.mpcforum.pl/topic/463245-tutspis-serwerow-zagranicznych/

Hamachi:

http://www.mpcforum.pl/forum/279-serwery-hamachi/

Zamykam.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...