Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Jak skontaktować się z Supportem (live chat)?

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Polsce nie zagrasz w BF od 16lat, na pudełku masz 16lat a zobacz co masz na płycie? Zdziwiony? Właśnie od tylu lat możesz grać w BF3 i jesli założyłeś konto i podałeś date urodzenia mniejsza niż 18lat to niestety musisz czekać do 18-stki.

Dodam że z Bad company 2 jest tak samo ale to na szczęście nie jest na origin :D

I tak na przyszłość PEGI to nie jest w Polsce żadne prawo więc jeśli sprzedawca nie chce Ci sprzedać możesz się spierać, to jest informacja dla kupującego jakie treści znajdzie w grze :)

Nie da się zmienić daty urodzenia.

Opublikowano

Datę urodzenia można zmienić tylko pisząc do supportu, powiedź że najzwyczajniej w świecie się pomyliłeś. Podaj im nową datę i powinno być wszystko w porządku.

Opublikowano

W Polsce nie zagrasz w BF od 16lat, na pudełku masz 16lat a zobacz co masz na płycie? Zdziwiony? Właśnie od tylu lat możesz grać w BF3 i jesli założyłeś konto i podałeś date urodzenia mniejsza niż 18lat to niestety musisz czekać do 18-stki.

nie mam plyty bo kupilem sam kod z pudelkiem :D bez plyty tanej wychodzi :D

googlus dzieki za pomoc ;)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiedzcie mi co ja mam napisać bo rozumiem ,że do sopportu zacząć pisać tak: Witam.Chdzi mi o konto "xxxxxxxxxx" zostało skradzione (bla,bla,bla po angielsku) Bo tymi samymi pasami co mam do BFH nie da się chyba zalogować. Bo w BFH podasz e-mail a w logowaniu na EA login.

Opublikowano

Powiedzcie mi co ja mam napisać bo rozumiem ,że do sopportu zacząć pisać tak: Witam.Chdzi mi o konto "xxxxxxxxxx" zostało skradzione (bla,bla,bla po angielsku) Bo tymi samymi pasami co mam do BFH nie da się chyba zalogować. Bo w BFH podasz e-mail a w logowaniu na EA login.

Pisałeś, że Tobie nie ukradli ;o Coś mi tu kombinujesz. Mimo tego, tak, tak masz napisać.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ok mam pełną odpowiedź dotyczącą pytania jak skontaktować się z Live Chat:

WAŻNE!!! Live chat kontaktuje nas z doradcą mówiącym po angielsku!!! Nie piszcie do niego po polsku

WAZNE!!! Nie klnijcie na czacie bo was rozłączą. Tytuł czatu może być po polsku.

WAŻNE!!! PS. Czasami traficie na promocje i wyślą wam kod na 15% rabatu!!! :D

1. Wejdź na strone: https://help.ea.com/uk/

2. Kliknij "Help with a Game"

3. Wybierz swoją Grę

4. Zaloguj się

5. Zjedź na sam dół, Tam zobaczysz napis "Looking for something else?"

6. Obok kliknij "Contact Us"

7. Jeśli masz jakiś "case" kliknij "New case", jeśli nie przejdź do punktu 8

8. Wybierz swoją "platformę" tz. PC, XBOX itp. póżniej kliknij "next" na dole

9. Następnie wybierz swój "topic" czyli temat. Jeśli nie możesz znaleźć odpowiedniego tematu wybież "General Questions". Poniżej piszemy "tytuł" naszego pytania

10. Następnie pojawi się wam DUŻY napis "Chat Now". Poniżej piszę ile mniej więcej czasu zajmie łączenie z "supportem"

11. Jeśli piszę żeby poczekać to poczekajcie, czasem trafia się że musisz czekać godzine żeby cię połączyło.

Jeśli coś nie działa proszę pisać

Ciekawostka!!! W ostatni piątek listopada anglicy mają święto zwane "Black Friday" w ten dzień Origin daje do 75% zniżki!!! (to święto jest dzisiaj :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...