Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] play4free funds

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chcialbym sobie dokupic tej waluty i widze za za sms 24,60złjest 10400 P4F Funds jakos mnie to zdziwilo bo niby snipa M95 na zawsze kosztuje 6599 i chcialbym ja sobie kupic tylko jest maly problem ona jest od 20 lvl a ja mam 7 i jakbym ja kupil na zawsze za te fundsy to bede mogl ja zalozyc na 7 lvl?

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Każdą broń kupisz na każdym lvl tyle że za wyższą cenę :) Ten lvl daje to że broń jest tańsza, nie odblokowujesz jej za te 6k founds czy jak inni tam twierdzą. Tak samo w przypadku ulepszeń broni :)

Opublikowano

UP@

Tak. Ja zrobiłem coś takiego dostałem M95 na 1days na 6lvl i kupiłem ją za 6.6k. A wcześniej pisało, że kosztuje 16k.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

a jak bede mial wiekszy lvl to koszt odblokowania bedzie mniejszy?

Kurwa, chyba wyraźnie napisałem że nic nie trzeba odblokowywać. LEVEL PRZY BRONI DAJE TO ŻE JEST ONA TAŃSZA, GDY MASZ MNIEJSZY LVL MUSISZ ZA NIĄ WIĘCEJ ZAPŁACIĆ. NIC NIE TRZEBA DOPŁACAĆ DO CHUJA WACŁAWA ! ! ! Wiem bo kupiłem tak ostatnio M16A2 na 6 lvl assa za 4,3k Z odpowiednim lvl kosztuje 1k z kawałkiem. Przepraszam za słowa ale tak to jest jak się nie czyta wszystkich postów bądź czyta się z nie zrozumieniem -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...