Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban na jednym z privów

alien777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ponad roku grałem na jednym z privów nie używając żadnych hacków. Ostatnio jeden z GM oskarżył mnie o kamer moda na dowód przesyłając film:

Powiedzcie, co JEDNOZNACZNIE wskazuje na moda. Nadmieniam, że gram na necie TEORETYCZNIE 512 z tp( nigdy nie było takiej mocy) z drugą osobą grającą na laptopie. Proszę o Wasze opinie. Pozdro :)

Opublikowano

ja tu nic nie widzę

po prostu biłeś za szybko bo pewnie miałeś potki

próbuj odwołać bana

niech sprawdzą w logach <-- zaproponuj im to

Opublikowano

niech sprawdzą w logach <-- zaproponuj im to

Ciężko będzie, masa jest takich zgłoszeń, wątpie by przejeli się jednym graczem.

@top.

Jeśli sprawdzał to gm, a na to wygląda to nic nie zrobisz . Jeśli zaś gracz robi filmik na Ciebie, możesz się odwołac iż jest to fake na innym prywacie, ale i tak z małą skutecznością to przejdzie . Tu wyglada na to, że sprawdzał gm, więc dużo się nie odwołasz .

ja tu nic nie widzę

Ja widzę wait hacka + speed hacka . Gdyby nie ten ultra nie rzucający się w ozy wait, zastępując dmg szansa że autor dostałby bana byłaby minimalna .

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, sprawę badał GM, ale naprawdę nie mam powodu kłamać i nie używam żadnych programów poza rodzimym z serva, wiec już teraz nie wiem co o tym myśleć, po prostu strach grac na jakimkolwiek prive skoro mówisz o hacku i podajesz jeszcze do tego na jakim. To powiedz co zrobić, bo jak mówiłem gram od ponad roku cały czas tak samo i nie było żadnych problemów, szybkość ataku- to nie tylko potki ale również eq, widziałem jak woj chwalił się, że ma 70% i myślę że uzbierał to w eq bez problemu. Jeszcze raz dzięki za wypowiedzi.

Opublikowano

Hmm, więc jak już poprosiłeś mnie na pw, to odpiszę .

Sprawa wygląda tak:

Uzytkownik na YouTube nagrywający filmik nie ma żadnych videos na swoim koncie, więc podejrzewam że nie był to nawet GM, a ktoś Cie bardzo nie lubił i mógł zrobić fake, jeśli to naprawdę nie Ty . Naprawdę, w dzisiejszych czasach to nie problem . Możesz prosić GM i wyjaśniać tą sprawę, ale nikt z mpc nie będzie w stanie raczej Ci już bardziej pomóc .

Pozdrawiam, Jeawl .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...