Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Powidomienie]bug palladium cz3

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drodzy użytkownicy forum,chciałem was zawiadomić,że jebane chuje z BP usunęli bug na palladium na cz3,sorka za bluzgi,ale się wkurwiłem jak skurwysyn.. a 2 dni temu jeszcze działało

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

I co sie denerwujesz?? Ciesz się że tobie i całej reszcie ludzi nie zbanowali kont za kożystanie z tego buga. Jeżeli wam nie wystarczy palladium na 5-3 i przyjaciel do zbierania tam to skończcie z tą grą.

Opublikowano

no dokładnie, i koniec wrót,ale i tak nawet dobrze się dorobiłem,spectrum 28lf3 10bo2 8pp 3havoki,ale chce więcej!! a chuje usuneli

Opublikowano

Chyba BP znaleźli sobie w końcu lepszych developerów którzy znaleźli te bugi, niestety :(

Przynajmniej wiemy że możemy spodziewać się usunięcia jeszcze innych bugów, oby tylko nie usunęli buga na kredyty.

Opublikowano

Zachowujecie się jak dzieci którym jak da się słodycze to chcą więcej. Powiem wam tak. Po w trakcie rozmowy z jednym z BA dowiedziałem się że wasz bug który niby wam tak dużo przyniósł korzyści istniał od dłuższego czasu to po pierwsze. a po drugie panowie z Hamburga tworzą już skrypt który będzie wyszukiwał osoby które korzystały z niego.

Opublikowano

jesteś pijawą to widać,może nawet pijawą z BP,wszystko gadasz, że nam mało i mało,właśnie kurwa mało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...