Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaką bronią najlepiej walnąć heada z 300m+?

slawek1100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej uzyc m98b ale jesli nie masz m98b to uzyj sv-98, bo chyba masz ciupke maly lvl. M98b ma najmniejszy bulletdrop i dzieki temu nie trzeba tak wysoko celowac. Uzywajac lunety 12x stosuj zamek 2taktowy i wstrzymuj oddech i patrz na podzialke.

[link=
Opublikowano

LoL Heady z 300 metrów to ja wale z procy :D

M98B albo M40A1 czy coś takiego...

tak tylko ja dopiero zacząłem grać snajperem ;)

Powie mi ktoś gdzie się robi sygny z bf3? Bo juz mam większy lvl niż na sygnie a nie ma już UT-u jak zrobić.

Jasio90.png
Opublikowano

Ja z m98b zaliczyłem pięknego headshota z 680 metrów na Operacji Ognistej Burzy. IMO najlesza snajperka, ale niestety ją osłabili trochę.

Opublikowano

Gadacie o tym M98B, jak o jakimś bogu snajperek. Dla mnie dobre jest M39EMR, M40A4 i L96, ale jak chcesz bić rekordy to M40A5, bądź M98B

Opublikowano

Gadacie o tym M98B, jak o jakimś bogu snajperek. Dla mnie dobre jest M39EMR, M40A4 i L96, ale jak chcesz bić rekordy to M40A5, bądź M98B

bo niby jest najlepsza, ale M39 to przegięcie (moje zdanie) przecież to automat. Dobre dla noobków (bez obrazy) :D, od początku lepiej grać wyborowymi niż automatami, lepszego skilla wyłapiesz.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Jak określić trajektorię strzału? Przecież nie wiem czy to jest 300 metrów czy 400. Nie wiem też który trójkąt bądź kreska w lunecie odpowiada jakiej odległości ;/

Zrobi ktoś tutorial? jest szansa na lajki ;D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

tak tylko ja dopiero zacząłem grać snajperem ;)

Powie mi ktoś gdzie się robi sygny z bf3? Bo juz mam większy lvl niż na sygnie a nie ma już UT-u jak zrobić.

http://bf3stats.com/

Tutaj masz stronkę, z sygnaturami... :>

• 3 tygodnie później...
Gość malutki688
Opublikowano

Napisano

06 kwiecień 2012 - 19:31

@Odkop

ze spamu robisz spam...

to ja napisze, jak chesz zrobic dlugiego heada to na ognistej burzy bierzesz technika i robot saperski, jedziesz na koniec mapy taczka i kolega na drugi.proszisz go zeby sie polozyl i zabijasz robotem

@down moze masz racje:P aale wsumie to nie jest bug i powinni to zostawic moim skromnym zdaniem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam heada z 1500 metrow nie ustawionego przy pomocy M98B + dwójnóg + x12 jak nie wierzycie to moge dać link do filmiku :)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Ludzie zamknijcie juz ten temat. Pytałem o to ponad miesiac temu, pisze z tego konta bo tamtego nie uzywam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...