Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWOSC]SWITCHBOTV V4

blady35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wam przypomniec o nowej aktualizacji i nowymi obcjami bs v4 . Nowa wersja jeszczenie nie jest do pobrania ale warto czekac :) (tlumaczone przez google translate wiec ... dacie rade :) )

Witam drodzy użytkownicy ;)

Jestem po prostu zamiar iść na piśmie wyrzutnię dla Switchbotv4 i myślałem, że pokażę wam kilka zrzutów ekranu i wymienić kilka cech.

Pierwsza strona z ekranu:

http://padmak.de/sbv4_launcher/

Kto jest Injectorv2 (jeden, który jest na v3 tam) będzie przypomnieć, tutaj pewnie znajdzie drogę bardzo szybko, konstrukcja jest prawie identyczna. Różnica leży w funkcje:

- Wybrany zostanie wyświetlone okno, widać od razu, jak plik wykonywalny procesu jest i gdzie plik się znajduje, jest często sam już użyteczne

- Wszystkie przyciski (przyciski) są dostarczane z podpowiedzi, które porusza kursorem, aby przeczytać więcej na ten temat

- Nie jesteś zalogowany Switchbot jednym w sobie, ale wyrzutnia. Ma to tę zaletę, że można używać bota kilka razy, bez konieczności ponownego logowania się do

- Wyrzutnia to pojedynczy plik, tworzy wszystkie potrzebne pliki się

- To pobiera za każdym razem po uruchomieniu najnowszej wersji Switchbottes, eliminuje kłopotów z pobraniem aktualizacji (nie martw się, że plik jest po prostu coś wspaniałego 500kb)

- On jest w stanie (i to jest szczególnie interesujące), aby zautomatyzować omijającego HackShield (u tak doświadczonych użytkowników komputera) i oferuje kilka sposobów zapobiegania inne funkcje ochronne. Jest to szczególnie przydatne dla użytkowników XP, musisz zrobić wszystko tak skomplikowane ;)

To był cały ten czas byłem tak w mojej głowie, oczywiście, że do końca jeszcze daleko i nadal nie ma bardziej wolne od błędów. Proszę zrozumieć, że data premiery ze względu na wielkość projektu jest jeszcze coś w przyszłości. W połowie maja, ja również kontrolować (przynajmniej teoretycznie), a przez to muszę poświęcić trochę czasu dla mojego RL

Prawie cały mój zegar tyka PC, jednak w tym projekcie, więc myślę, że byłoby naprawdę miło z twojej siedzieć nie w dół zbyt duży nacisk.

Uwierz mi, czekać będzie warto

Padmak

padmak.de

Opublikowano

Brak genratora:

http://www.mpcforum.pl/topic/323772-generator-publikacji-cheatowdmg-hackow1hit-killerowprogramowpaczek-z-cheatami-zapraszam/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...