Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla Martial Heroes - Wesprzyjcie Nas !

JinRyu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , na forum Unofficial Forum MartialHeroes pojawiła się informacja , o reaktywacji gry "Martial Heroes" - ukochanej gry przez wielu graczy na całym świecie .

Jeżeli macie taką możliwość i jesteście w stanie poświęcić 10sekund , wejdźcie na ten link Petycja "Revive MH" i złóżcie tam Wasze podanie ... Wystarczy uzupełnić dwie luki :

FULL NAME: (Tutaj wpiszcie Imię i Nazwisko)

Email: (Tutaj email - za każdym razem wpisujcie inne imię i nazwisko również na inny mail , ponieważ trzeba uzbierać 10k (10,000) głosów

Wzór :

FULL NAME : Jan Kowalski

Email: [email protected]

Wzór2 : (złożenie kolejnego podania)

FULL NAME : Wojtek Kowalski

Email : [email protected]

I tak non stop ... nadawajcie , na tyle email ile możecie ...

Potrzebujemy Waszej pomocy ! Rozsyłajcie link gdzie tylko możecie ! Zamieszczajcie link forum gdzie dacie radę... Dajcie o tym znać waszym znajomym , aby składali podania ! Dla bardzo wielu ludzi na świecie, składanie tych podań jest bardzo ważne (Jak i również dla Mnie) !

To Moja jedyna prośba do Was !

Pozdrawiam , JinRyu

Opublikowano

Zwisa mi ta gra wiedz nie zagłosuje po wpisaniu w google pokazuje sie słaba gra ala metin :)

Popraw temat bo słabo widać

//Matzar - Jak Ci zwisa, to nie pisz postów, 5%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...