Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GeSro Zapraszamy :)

sflasfnafl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wróciłem do gry na serwerze Gesro ku mojemu zaskoczeniu po zalogowaniu dostałem 5k silków :P (wszystkie dawno utworzone konta otrzymały po 5k) niestety nic za bardzo się nie zmieniło mało wiary gra i w tym celu edytuję ten post, generalnie jest to szkoplandia jesli chodzi o graczy, obecnie jestem w polsko czesko słowackiej gildii ale chciałbym aby to polacy skopali "dupę" gebelsą :P

info o serwerze:

strona www.gesro.eu

Raty Sp/Exp 400x

50x droop rate

3x berk

50 x job rate

Iteamy 13 D Dropią z mobów 119 - 120

max lvl 120 skile 120

Jesli chodzi o silki to są stosunkowo tanio kupując przez sms 560 silków dostaniemy za 23 zł, dodam że ceny przedmiotów w iteam malu są standardowe (ISRO )

"Server działa na plikach Vsro, bot jest niedozwolony i nie polecam bocić ponieważ Administratorzy na bierząco sprawdzają spoty i banują za używanie owego bota, grab pet filter jest dozwolony, na początku dostajemy 11 revers scrool exp helpery 11 x 20% dmg i def, grab pet na 3 dni i jeszcze parę innych przydatnych rzeczy." (Edit 2012 12 30) nic się nie zmieniło bota używam jako pet filtera :P

Dodam, że jeśli chodzi o sun dropy to w ciągu godziny max 2 wracamy z pełnym inventory i petem sox dropów 13 d :P drop na soxy jest potężnie zwiększony.

Na początek oczywiście służę pomocą w postaci taxi (zabicie soso tytan od 107- 115 lvla) w zależności na jakim lecimy gapie :P nie ma problemu też abym na starcie wręczył sun seta oczywiście czystego za dobrze być nie może :P no i jasna sprawa sun bronie jeśli potrzebnymi będę dysponował w obecnej chwili dotyczy tak samo seta, mam 4 strony sunów w depo więc dla każdego coś się znajdzie :P no i wiadomo trochę zlota na start.

Zainteresowanych proszę o kontakt xfire zygi123 lub w grze nick Duck lub Laska ewentualnie kontakt ze znajomym Verse lub ImNOTbow

Opublikowano

Zły dział , przenoszę.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Hmmm.... sprawdziłem serwer. Grałem przez 4 dni. Mam max lv i dobre itemy. Serwer stusunkowo fajny co do eventow, ale na pvp niespotkałem sie z dobrym graczem, niewiem moze niemam farta. Osobiscie myśle, że serwer nie jest na dluga mete, przynajmniej jak dla mnie.

Opublikowano

No chyba podanie oficlajnej strony równoznaczne jest z podaniem linka do downloadu i rejestracji ? ...

Co do ratów były zmienione tylko na okres eventu świątecznego teraz są dalej podane wyżej.

I co do twojego pvp to bardzo mnie to ciekawi zygmunt :) bo wątpię żebyś cały set suna fb złożył w 4 dni, co jest jednoznaczne z tym, że Twoje pvp nawet się dobrze nie zaczęło ;) jeśli się jednak mylę to spróbuj sił ze mną. I tak wiem pewnie już usunąłeś gesro z pc.

Przepraszam graczy którzy wysyłali do mnie pm w okresie światecznym ale, właśnie wtedy moja gra ograniczyła się do 0, toteż zapraszam na wspólną przygodę ;)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

jesli chodzi o samo media to nie ma żadnego upa, a co do gry na serwerze to ja wrócę w okolicach 2-3 stycznia wiadomo sylwester kuracja i powrót do życia :P szczęśliwego nowego roku wszystkim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...