Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gracze z innego serwera niszczą nasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki otóż problem: Mam server do Minecraft'a, już 3 raz muszę z kolegą odbudowywać mapę bo debile z innego servera (wiem z którego, znam admina osobiście chodzi ze mną do szkoły) wchodzą razem z adminami i niszczą u nas wszystko co się da. Miasta nie zniszczą bo jest Cuboid, ale np. kopalnie, las. Oprócz tego wyzywają nas i mówią, że na naszym servie admini to pedały, że jesteśmy dziećmi itp. Mam tego dość. Chciałbym napisać do Administracji serwisu, który hostinguje ich server, ale niestety nie wiem jaki to host.

Z góry dziękuje za pomoc :)

mca.png

Opublikowano

Daj im bana. :D Najlepiej na ip. A szef hostingu nic nie zrobi. :/ Co on do tego ma ? Udostępnia serv tylko. :P

Cześć.

Opublikowano

Jak wl to oni mogą zmienić nick i prosić o dodanie jak zwykli ludzie. :/

@Down

Wszyscy mają zmienne IP i Nieoryginalnego Minecrafta, więc ban odchodzi.

Cześć.

Bywalec
Opublikowano

Nie możemy rozpoznać jaki to jest hosting, ponieważ nie mamy informacji. Poza tym to nic nie da.

Nic nie zrobisz, jak niszczą? Po prostu kopią tak? To chyba można.

Załóż cuboida na zejścia i na mury itp, a zostaw tylko tam, gdzie mogą kopać.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Cuboid na całą mapę.

A tam gdzie są działki, kopalnie lasy itp. daj przywilej kopania wyznaczonym osobom.

Tak to to te noby nic nie zrobią. Dzieciom neo raz na dzień da się bana na ip i masz ich z głowy.

Nwm.. może te ip się powtarzają ?? Że co jakiś czas wracają do tego samego. Tak to koło się zamknie :D

Pozdrawiam! Wymyśl coś fajnego lub wybierz coś z tych naszych propozycji.

x

Opublikowano

1. skoro oni ci tak robią to ty im też tak rób. Najlepsze rozwiązanie do plugin na rejestrację. Zarejerstrują się i dasz im bana na konto i po kłopocie.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...