Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki serwerowe - Bukkit 1.2.4 (działa na 1.2.5)! Dużo pluginów!

Pliki serwerowe by thegiermen  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? ci si? moje pliki?

2. 2. Czy chcesz kolejnych aktualizacji?

3. 3. Czy chcesz abym napisa? komendy oraz uprawnienia do Permissions dla ka?dego pluginu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym wam dziś zaprezentować moje pliki serwerowe pod wersje Minecrafta 1.3.1!

317gq55.jpg

Pluginy:

AuthMe - logowanie się. Komendy: /login haslo /register haslo haslo

AutoMessage - automatyczne wiadomości. Komendy: Brak (albo nie wiem czy istnieją xD)

ChestShop - sklepy w skrzyniach. Komendy: Są ale podaje tu tylko te najważniejsze ;)

ColorMe - kolorowanie nickow innych graczy. Komendy: /color nickgracza kolor (dark_blue, blue, dark_purple, green, black, white, red, rainbow, magic itd.)

Essentials - spawn, warpy i wiele innych. Komendy: /setwarp nazwawarpa, /warp nazwawarpa, /spawn, /setspawn, /tp gracz gracz2, /tpall, /ban, /kick itd. (bardzo dużo tego tu macie najważniejsze ;))

iChat - ulepszony chat. Komendy: Raczej nic do tego nie trzeba ale jeśli są to poinformujcie mnie w postach :)

iConomy - pieniadze na serwerze. Komendy: /money, /money pay gracz ilosckasy, /money give ilosckasy (dla opów), /money nickgracza

LWC - blokowanie skrzyń, drzwi, piecyków, itp. Komendy: /cprivate, /unlock

MobDisguise - możemy zamienić się w dowolnego moba lub gracza. Komendy: /md nazwamoba, /md p nazwagracza UWAGA! Plugin nie działa na paczce w wersji 1.3.1!

NoCheat - chyba wiadomo ;) Komendy: Raczej się nie używa.

PermissionEX - rangi i uprawnienia. Komendy: Długo by wymieniać, Mąka zrobił o tym świetny poradnik, polecam ;) <<KLIK>>

WorldEdit - edytowanie świata poprzez zaznaczanie dwóch punktów. Komendy: //set idbloku, //copy, //paste, /up liczbaklockow

WorldGuard - cuboidy i flagi. Komendy: /rg define nazwacuboida nickwlasciciela, /rg flag

WorldSaver - zapisuje świat co jakiś czas. Komendy: Nie znam ale raczej sie nie przydają.

Permisje do każdego z pluginów podam później. Komendy tutaj podane to tylko te najważniejsze!

Download:

CLICK!

Skan:

https://www.virustot...sis/1333634363/

To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Jeśli chcecie mogę zrobić poradnik jak skonfigurować serwer i pluginy.

SERWER WŁĄCZAMY PLIKIEM bukkit.bat!

Opublikowano

gówno, pliki jak każde inne, wszystko z bukkit.org wrzucone w jeden folder i juz "pliki serwerowe", ziomuś sorry, ale bez pobierania wiem, ze sa chujowe, daj chociaz jeden autorski plugin, to bedzie cos, bo tak to gówno jak 97% na tym forum.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Paczka extra=)

Pluginy wgram na swojego dedyka;)

Dzięki za miłe słowa. Cieszę się że ci się podoba

Co to Kur** jest ?! Nie dość że Permissions nie ma PermissionsEx jest nie ma folderow z ustawieniami ....

Kpina

Pliki 0/10 ( Bardziej zwalonych nie widziałem )

Ponieważ konfiguracja tego plugina jest bardzo prosta i każdy może skonfigurować go sobie sam.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest dla cb dużo pluginów ja na swoim mam 128 pluginów i większość jest spolszona :D

A tutaj od kogoś skopiowane kilka plików i to wszystko

46043.gif

47039.jpg

30471.gif

40546.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłbyś dodać permissie.

Pracuje nad tym, dodam w wersji 1.1 paczki. Niedługo też opublikuje paczkę RPG oraz FREEBULID.

Takiej paczki szukałem! Masz +!

Dzięki ;)

Poszukuje testerów (około 3) moich paczek którzy sprawdzali by ich jakość przed ich oficjalnym wydaniem. Pisać na PW!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że nie możecie się doczekać paczki na 1.3.1 więc wrzucam paczkę w wersji nie skończonej, która zawiera

Spolszczenia pluginów - Narazie tylko AuthMe a i to nie do końca.

Pluginy działające stabilnie pod 1.3.1

Bukkit 1.3.1 R1

W ukończonej wersji znajdą się też spolszczenia wszystkich pluginów i permissions!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...