Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo wybrać za 1350 IP

Mithroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry dimejcz i wytrzym? Sion nie jest zły, Amumu w jungli jest bardzo ciekawy (nawet nawet dmg + bardzo dobry tank), Tryndamere, Nasus.

Huh ogólnie na poziomie 1350 to jakieś troll champy są :D ale jak tak to na początek Trynda, Sion - chyba najłatwiej będzie. Nasusem musisz umieć poradzić sobie z trudnym lane i lasthitowaniem dobrym, a Amumu to raczej jungling, ale ciekawe ganki, dobry tank (w early może mniej, ale mid i late nadrabia ładnie :)).

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeżeli nie masz 30lvl to nie polecam jungli, nawet jeśli dasz rade.

Dlaczego ? bo twój partner z top lane przegra na 80% na tym lvl ludzie nie potrafią utrzymać lane 1v2.

Polecam ww, teemo.

Opublikowano

Dobry dimejcz i wytrzym? Sion nie jest zły, Amumu w jungli jest bardzo ciekawy (nawet nawet dmg + bardzo dobry tank), Tryndamere, Nasus.

Huh ogólnie na poziomie 1350 to jakieś troll champy są :D ale jak tak to na początek Trynda, Sion - chyba najłatwiej będzie. Nasusem musisz umieć poradzić sobie z trudnym lane i lasthitowaniem dobrym, a Amumu to raczej jungling, ale ciekawe ganki, dobry tank (w early może mniej, ale mid i late nadrabia ładnie :)).

Ta za 1350 Ip są postacie, które mają cie na 2/3hity bądź skille. Np annie, nie zje Cie? Taki nasus, walnie Ci z Q i co 3/4hp znikło ... Weź się schowaj jak masz tak oceniać różne postacie chociaż nimi pewnie nie grałeś.

@top

Jeśli chcesz być wytrzymały i długo siedzieć na linii bierz wawricka. W 1vs1 on wygra większość walk, bo :

+ pasyw (po 3 ataku leczy się)

+ Q co zadaje dmg i leczy się

+ szybkość ataku

+ to E, co daje predkość ataku (dobre bo jak ktoś ucieka, ty go doganiasz wł ulti i siada :) )

Opublikowano

Za 1350 to trynda. Ma heal i stun. Ulti którym od kogoś uciekniemy lub dobijemy jak mamy mało hp.

Tak jak up też jestem za ww na prawde jest dobry.

Ps. Pomyśl nad sivirem.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Znaczy Warwicka już posiadam, jak i annie oraz teemo. Bardzo skusila mnie propozycja Sivira, moge coś wiecej o nim wiedziec?

A moze zbierac dalej i grać ww?

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Za 1350 to trynda. Ma heal i stun. Ulti którym od kogoś uciekniemy lub dobijemy jak mamy mało hp.

Ps. Pomyśl nad sivirem.

wtf trynda ma stun ?!
Opublikowano

Ps. Pomyśl nad sivirem.

Wtf? Stun wiesz co to jest? On ma slow.

@Top Polecam trynda albo jaxa obaj fajni i obaj op

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja poleca jax stun oraz nie wiem jak to sie nazywa nie dostaje obrazen z broni (jakby ktos mogl powiedziec jak to sie nazywa) doskok bierne ulti no i hybryda takie postacie sie nie nudza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...