Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]PRIV WoT

syriusz118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłoby miło taki priv x10. Expienie na globie jest żałosne i mija się z celem, psuje grę. Znając życie wyjdą privy, ale pierw muszą wykraść dane serwera aby wiedzieć jak skonfigurować swój. To tylko kwestia czasu, trzeba poczekać...

"Fight with the best, die like the rest"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale jak by wyszedl priv Wota to jaki sens to by mialo? wszystkie X Tiery kazdy ma i co i koniec

Jak sądzisz, że na X tierze konczy się gra to jesteś.....(wstawić co kazdy myśli)

X tier, to wtedy zaczyna się prawdziwa wojna czołgów. Na low tierach to tylko zabawa.

Opublikowano

to jest ruska gra, a z ruskimi nikt nie zadziera.

Nie będzie ani prywatnych serwerów ani cheatów do WOTA

Tu jest wielka kasa, a gdzie kasa u ruskich tam też odpowiednie towaszystwo pilnuje aby nikt ich nie skubał

Opublikowano

to jest ruska gra, a z ruskimi nikt nie zadziera.

Nie będzie ani prywatnych serwerów ani cheatów do WOTA

Tu jest wielka kasa, a gdzie kasa u ruskich tam też odpowiednie towaszystwo pilnuje aby nikt ich nie skubał

Dobre ! Do Ruskich nikt nie zadziera? Kolego to jest Polska...

Opublikowano

Dobre ! Do Ruskich nikt nie zadziera? Kolego to jest Polska...

MUHAHAHAH o jezu... po tym tekście padłem...

Co prawdo to są białorusini, ale i tak cały wschód to ruscy. A polacy od wieków mieli fochy do moskali. :)

@miki772

Powiedz mi czy masz X tier? Ja nie mam ale kupiłem wczoraj E-75 (jeszcze nie pojechałem bo trzeba przeszkolić załoge) i na KT kilka razy załamałem się brakującą ilością dośw. do E-75 i robiłem se przerwy od Wota, to pomyśl, jak będzie wyglądało jeżdżenie jakimś X tierem? No jeszcze nikogo nie widziałem z 1k bitwe na X tierze (a na KW czy PzIV owszem widziałem osoby nawet z 2k bitwe) więc sobie odpowiedz czy gra kończy się na X tierze. One są używane tylko na klanówkach lub do grania gdy się nie ma co robić z kasą...

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Nawet jeśli jakimś cudem ktoś postawi priva to prawnicy WG szybko go zamkną, więc privów prędko nie będzie :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...