Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lux vs Veigar

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze masz 1h na wzór bo zara ci jakiś modek to napisze.

Po drugie moim zdaniem brałbym lux. Bardzo dobra postać. Veigarem można robić fajne combo. Veigar jest mocy w tf. Nie wiem jak tobie ale mi veigar znudził się po 15 grach.

Brałbym lux.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Lux sux :) Jak chcesz pograć bombowcem to kup Veigara :P ogólnie bardziej useful dla teamu. Stun + burst + niszczyciel casterów z mida (ulti). Stacki AP permanentne na "Q" - dobrze wyfarmiony możesz skończyć z 1,5k AP.

Gold Member

nvm

Opublikowano

lux sux ? ogarnięta lux też dominuje mida, duży zasięg, duży dmg z ult.

Ale niestety veigar, kassadin, morgana to postacie które mają przewagę na midzie;/ kass 3s silence, morgana tarcza niewrażliwość na cc, veigar ult przeciwko ap.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Veigar dobry do tf wali ulti puszcza materie i łapie kile :P Lux też fajna postać lecz stun łapie 1 osobę ale za to ma fajny ult brał bym luxa

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Veigar zajebiste dmg ale musisz trafiac z klatki - jest tez ze jest mega papierkowy, Lux z dobrym buildem ulti co 20sek do tego klatka i slow

Polecam bardziej Lux bo mozna nia jeszcze za supporta robic czyli 2 w jednym ;)

Opublikowano

Jak umiesz dobrze last hitować to polecam veigara, dobra postać. W late gamie wyfarmiony Veigar potrafi solować tanka, ma spore szanse na ucieczke ponieważ ma stuna. Tyle z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...