Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nidalee & Akali

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema, potrzebuje zabojczy build ( dokladnie jakie itemy ) dla tych dwoch postaci - akali i nidalee.

Chce zeby ten build byl sprawdzony, i zeby niezly dmg był.

Opublikowano

Nidalee? Na topa lecisz. Buty + 3 poty, możesz z 2 doran bladesy kupić, mercury tready raczej (chyba, że strasznie w dupe od ad dostajemy to tabsy) lataryne walimy, atmoga, potem sytuacja :)

Akali?

Build? Buty + 3 poty, hextech rewolwer, pasek, rylaia dokładamy, sheen, lich bane, rabbadonka, możesz hextecha (można też wcześniej, ale ja tam nie jestem do przekonany), teraz to już burst nuke boom boom pow. Możesz jeszcze Abyssal sceptera, Void staffa, Zhonya hourglassa - jednak to już zależy od sytuacji.

skopiowane z innego mojego postu.

Gold Member

nvm

Opublikowano

No i boom podałeś chujowy build jak bęben + masterki + spelle :O

Nie graj nidą ap ;c chyba, że jako support, chociaż też nie jest pro elo suportem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

1 lepszy build

http://www.solomid.net/guides.php?g=449

japierdole, tobie juz podziekuje.

Niech mi ktos poda swoj, wlasny albo jakis dobry build ( itemy ) SPRAWDZONY :D tak zeby tą wlocznia nakurwiac mocno.

Opublikowano

jak chcesz dmg ze speara to pure ap nakurwiaj i tyle :) sorcerki, rabbadon, void staff, możesz archangela zakładająć, że łezkę wcześniej kupisz i wystackujesz choć trochę, lich bane, zhonya hourglass, abyssal scepter :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nidalee jest dla mnie do kitu ma tylko fajną ta 1 skille nic po za tym polecam Akali fajne ks,y z Ulti gdy robimy ją pod Ap ma ogromne DMG

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nidalee jest dla mnie do kitu ma tylko fajną ta 1 skille nic po za tym polecam Akali fajne ks,y z Ulti gdy robimy ją pod Ap ma ogromne DMG

Jak robisz nidalee pod ap to ma 2 fajne spelle mocny heal (atak speed na nim się marnuje jak gramy ap) i spear.Ale i tak nidalee offtank jest o wiele lepsza.Taką akali na topie zniszczyć to nie problem.

2xup Jak Ty kupujesz lich bane dla many to spoko ale w tym przedmiocie liczy się passyv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...