Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sen swiadomy - WILD

Swist1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakies porady jak zrobić sen swiadomy wildem ;x?

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Zycze powodzenia na opanowanie tej techniki :D, sam sie niej uczylem dobre pare lat :D, ale powiem ci ze ten czas mi sie oplacil bo skudki jak dlamnie sa wpaniale.

Hmm.. jak to robie?? Relaxuje sie, zapominam o wszytkim i Np. ogladajac TV skupiam cala mysl na jednej rzeczy, wyglada na proste ale nim nie jest, musisz miec, jak to mowia, jedna wielka pustke w glowie kiedy to robisz, "wylaczyc" sluch na rzeczy co cie otaczaja i skupic go na Wildzie tak samo jak i oczy. ;).

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Ja mam takie problemy, że potrafie leżeć godzine, nie ruszajac sie i nic.. Technike tą już probuje od dobrych kilku lat;p. Czytalem mnostwo artykulow na ten temat, ale nadal mi sie nie udaje. Powiedz mi jak wygladaja hipnagogi? Tzn widzisz to jakby przed oczyma czy w wyobrazni i kiedy wchodzisz dokladnie w sen swiadomy i czy slyszysz cos przy tym? Bo czytałem, ze ronze dziweki moga sie tez pojawiac

Opublikowano

Ja uzywam tak zwanej "kotwicy" bólu i mi to pomaga ( nie, nie jestem masohista xD ), co do twojego pytania:

Czsami widze to jaka osoba pierwsza a czasami jako druga, nie wiem od czego to zalerzy a dzwieki slysze normlanie, ale nie z realizmu tylko w WILDzie.

Wchodze w WILD jak spie z 3-8godzin i potem próbuje znowu zasnac z bólem lekka podswiadomym z mojej swiadomosci lecz nie calkiem tylko bardzo troche zeby mysl o bole nie zdominowal cala moja mysl.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Wiem o tej kotwicy, czytalem to kiedyś. Masz na mysli wziecie reki za plecy? Jesli tak, to nie probowałem, nie chce mieć jakiegoś niedokrwienia czy innego chujstwa :D. Tak ogólnie, to gdzies po jakim czasie wchodzisz w sen?

Opublikowano

Mój kumpel miał niedawno świadomy sen, i normalnie miał sen z pierwszej osoby, a dźwięki lekko przytłumione.

"Odrodził się" we własnym łóżku.

Opublikowano

Nie musirz dac reke za plecami, mnie ot paru lat boli ramie jak na nim leze i akurat to wykozystuje.

A co do czasu powiem ci ze nie wiem, w tym mome?cie nie widze zegarka, nie mysle o godzine ani ile mi to mzoe zajac

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Mój kumpel miał niedawno świadomy sen, i normalnie miał sen z pierwszej osoby, a dźwięki lekko przytłumione.

"Odrodził się" we własnym łóżku.

Bo sen swiadomy, to jest sen z peirwszej osoby..

Opublikowano

@UP

Raczej nie zawsze, czasami poprostu widzisz jakies obrazy/figury....... a czasami widze samego siebie przed jakas figura/obrazami......, tzn. widze swoj tyl jak sie patrzy na figury/obrazy

1370985415-U261426.png

Opublikowano

@UP

Raczej nie zawsze, czasami poprostu widzisz jakies obrazy/figury....... a czasami widze samego siebie przed jakas figura/obrazami......, tzn. widze swoj tyl jak sie patrzy na figury/obrazy

Przecież sen swiadomy, to jest sen, który po prostu ty kntrolujesz. Jestes soba i robisz co chcesz ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...