Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która snajpa lepsza ?

NeeXen07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na co chcesz grac np ja bym kupił sobie snajperke na Junk flea sniper only a ty np chcesz np snajpe zeby ja do bp wlozyc i na all premited grac np na kill creek

Junk SR only- L115A3/L96A1 Arctic Wolf

Na dalsze dystanse - Tpg-1 Pro ;]

/zły dział.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zakładam, że planujesz kupić jedną z nich na perma, jeśli tak to kup każdą na 1D i zobacz którą ci się najlepiej gra, lepiej wydać trochę NX'ów żeby pokupować je na dzień, niż potem żałować zakupu, chyba że już nimi grałeś, to ok. Do rushu tylko L96A1 AW lub L115A3, trudno jednoznacznie określić która jest lepsza, jedni wolą AW, inni L115, ja należe do tej drugiej grupy, AW jest dla mnie trochę nijakie, L115 gra mi się zdecydowanie lepiej. Jeśli więcej campisz, najlepsze będą TPG-1 Pro oraz TRG-41, ale do rushu też są nie najgorsze, ale jednak przegrywają w nim z AW i L115. Co do FR F2 to jest to całkiem niezła snajpa, ale nie każdemu przypadnie do gustu, dla mnie najgorsza ze wszystkich podanych.

Opublikowano

Bez zastanowienia brałbym Arctic Wolf'a.

- Bardzo fajny

- Cicho strzela

- Celny

- Ładnie wygląda

Również jest fajne TPG-1 Pro, jednak AW go miażdży :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Moim zdaniem to AW ale też bardzo dobra jest TPG-1 Pro, jak bym brał to wybierałbym między tymi broniami.

Opublikowano

Bierz AW dobra na krótkie i dalekie dystanse :P

Łatwy do ogarnięcia NS itd :)

Hmm... chociaż TPG PRO też jest dobra, ale ja bym brał AW

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano
Bierz AW dobra na krótkie i dalekie dystanse

A jak Snipa może być zła na długie dystansy ? :O

@Lexusek

Po to żebyś się pytał <_<

Aha, i inaczej pisze się mój nick <- Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

@PigmejQ

Nie, po prostu zwróciłem uwagę, abyś kolegi nie wprowadzał w błąd :P

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

bierz Arctic Wolf,ewentualnie L115A3 ale tak szczerze wszystkie snajpy sa dobre

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Generalnie nie polecam Ci zadawać tego typu pytać na forum ... gdzie każdy user ma swoje

przyzwyczajenia do gry i inny styl... każdy poleci Ci to co mu odpowiada a może właśnie

Tobie nie przypaść do gustu. Niektórzy wolą snajpę mniej celną ale dobrą na qs a inni wolą

nie ruszać dupska i campić ze snajpa która ma celność bliską 100% :)

co do Tylora ... Po co piszesz posty nic nie wnoszące do tematu ?

sygnayr.png
Bywalec
Opublikowano

Kurde to mi dałeś koleś dylemat :P

Te snajpy mam lub będe miał na perma bo są <3

Nie wiem co ci polecić.

Może FR F2 bo podobna do wszystkich a jako jedyna kosztuje 25k nx a reszta 30 i to ją tylko wyróżnia :D.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Na większości snd nie pograsz tpg i trg polecam artica fajny na krótkie dystanse i bardzo szybki scope w sam raz na full speed :)

76561198090890807.png

Opublikowano

zdecydowanie tpg-1 pro

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Specjalista
Opublikowano

tylko że do AW trzeba umieć dobrze robić QS, jeżeli słabo to robisz to weź TPG

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

AW to jest takie L96A1 z tłumikiem tylko ze w AW tłumik nie ma ujemnych modyfikatów dzieki czemu jest przyjemniejszy głos broni i bron jest celniejsza z tłumiczkiem

TPG-1 PRO twarde pociski ślepakiem ci nie machnie dla mnie to snajpa idealna poza tym że celownik czasem zejdzie w prawy dolny róg wtedy trafiasz w nogi i czasem nie powalisz kolesia na 1 strzał ale kwestia przyzwyczajenia lub abilates na celownik i jestes niepokonany ^^

Troche bardziej powyjaśniałem xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...