Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

Manhaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje Waszej pomocy.

Otóż, zrywam niedługo umowę z Neostradą ponieważ nie będę płacił za 2mb tyle co teraz się płaci za 12 czy nawet 20. Wiem że po zerwaniu zapewne nie będę mógł zawrzeć kolejnej umowy na te 12 czy 20 mb bo to by była głupota z ich strony.

Sedno sprawy : jaki internet polecicie dla gracza? Oczywiście ping max 20 oraz prędkość minimum 10 mb.

Opublikowano

Jeżeli chcesz taki ping to puść np UPC światłowodem, lub (jeśli mieszkasz na osiedlu) weź osiedlówkę i poproś o niepubliczne IP, czyli inne niz wszyscy.

Opublikowano

Imo. sprawa jest prosta, bierzesz internet z jak największą prędkością uploadu i downloadu. . .

tutaj masz cennik z UPC (jak na razie jedna z najlepszych Polskich dostawców internetu)

http://www.upc.pl/internet/

Sam korzystam z tej uslugi, co prawda było w ciągu kilku lat parę spięć z ich strony, ale oprócz tego nie mam im nic do zarzucenia .

Opublikowano

Pisano mi że prędkość nijak ma się do pingu. Ale ok, poczekam co jeszcze napiszą, jestes druga osobą polecającą UPC, lajki dla Was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...