Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]WoT - Scotowanie

Slawolologg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o "Scout"? "Scouting" to szpiegowanie ( wykrywanie czołgów nieprzyjaciela ), do tego nadają się czołgi lekkie ( scouty ), bądź szybkie medy ( med - czołg średni ) ( co do Hellcata to nie wiem )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Chodzi ci o "Scout"? "Scouting" to szpiegowanie ( wykrywanie czołgów nieprzyjaciela ), do tego nadają się czołgi lekkie ( scouty ), bądź szybkie medy ( med - czołg średni ) ( co do Hellcata to nie wiem )

aha , a trzeba cos naciskac do tego wyktywania czy tylko jazda ?
Opublikowano

Jedziesz w kierunku bazy przeciwnika na pełnym gazie ,jedziesz zygzakiem żeby cie nie trafili i obracasz wieżą.

Nic nie musisz naciskać

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Jedziesz w kierunku bazy przeciwnika na pełnym gazie ,jedziesz zygzakiem żeby cie nie trafili i obracasz wieżą.

Nic nie musisz naciskać

Nic nie musisz naciskać

aha , dostane za to jakies punky albo cos ?
Opublikowano

Cały problem w tym, że nie wystarczy pojechać i złożyć się po paru sekundach wykrywając paru z ich teamu. Artyleria, czy reszta ludzi z twojej drużyny nie zdąży przycelować zanim znikną. Dlatego trzeba albo naprawdę dobrze śmigać między nimi i unikać pocisków, tyle że tak się długo wytrzymać nie da, albo znaleźć jakąś osłonę.

Lekkie czołgi mają naprawdę ciężką robotę, ponieważ nie ma tam czasu na myślenie i trzeba mieć świetny refleks i doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...