Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początek gry - kilka pytań ;)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Mam kilka pytań dotyczących Lineage2, ponieważ niedługo zaczynam grę i nie wiem zbyt wiele.

A więc tak:

- Podobno teraz jest większy lvl, nie max 85 tylko 99 - Nie wiem dokładnie proszę o wyjaśnienie.

- Ciężko bić lvl ? Słyszałem, że są tam Subklasy ale ile będę dobijać ten max lvl ? ( Choćby 85 w ile wbiję, bo słyszałem, że ten 99 bardzo długo )

- Opłaca się robić Questy ? Na pewno są jakieś poważniejsze, trudniejsze, dłuższe oraz cieszące się lepszymi nagrodami, ale tak od 1lvl lecieć z questami czy lepiej wyjdę na samym expie?

- Mam zamiar grać na Europejskim Serwerze - ile kosztuje ten exp x2 i na ile jest ? - No i czy opłaca się kupować, ale nie tak od razu ?

- Grając na Europejskim Serwerze mogę liczyć na pomoc od kogoś ? - Jeśli ktoś chętny to proszę napisać w odpowiedzi swój serwer ( tylko Europejskie ) - chodzi tu o pomoce słowne nie żadne żebranie o kasę czy eq. :)

- Jakiś TuT gdzie expić na danym lvl ? - Jeżeli znacie rozpiskę jakąś to proszę zapodać link do tematu na MPC, jeśli macie czas to możecie napisać sami. :)

Liczę na odpowiedzi, standardowo Lajki daję ! :P

E9mwj60.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To ja sie podejme :)

Tak 99 level jest maxymalny.

99 wbijesz.... W ch** długo :D 85 grając nonstop dla mnie to około 12 dni.

Tak od 1 do 43 na questach jedziesz pózniej daily questy (dzienny quest - 1 na dzień)

Nie polecam Eu... Amerykański jest lepszy (NC SOFT)

Grając od Nc Softa ja chętnie Ci pomoge serwer (NAIA)

Pisz tylko na nick Konserowany najlepiej maila :) Chyba że jestem online.

To by było na tyle licze że Ci pomogłem.

Jeśli chcesz coś wiedzieć więcej napisz na pw żebym wiedział :D

Opublikowano

No dzięki chociaż za jakieś starania, trochę długo to trwało i już nieco się dowiedziałem ale zawsze Lajkuje pomoc ludzi. Dzięki jeszcze raz szczególnie info o wbiciu 85 ( czas ), questy itp. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Toznaczy niewiedziałem o takim temacie :D I Mpc upadło na kilka dni więc się nie dziw staram się bo widze że tu moda brakuje....

Zapraszam z pytaniami do mojego tematu który zrobiłem własnie dzisiaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...