Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od paru dni zamierzam zmienić telefon i są dwa niedrogie tylko nie wiem, którego wybrać czy może zostać przy starym telefonie. Więc tak, te dwie propozycje to SE Live With Walkman, SE Neo V lub zostanie przy moim iPhone 3G.

Polećcie dobrze. ;)

Opublikowano

Z tych... Neo V , zaplanowana aktualizacja do ics za niedlugo , bardzo dobre podzespoły , bravia engine , bardzo dobry telefon ;)

@Down. Neo V ma msc szybciej ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Z tych dwóch propozycji wygrywa oczywiście Neo V. Xperia Ray też jest fajna tyle że droga.

Jak tylko te dwie to możesz iść po Neo V

image.png 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Neo V lub jeśli chcesz to zainwestuj w jakiegoś samsunga :)

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

SE Neo V, kolega ma i jest zajebisty + ma już ICS ;) nie słyszałem o tym, żeby miał jakieś kłopoty z wydajnością, najnowsze gry np. Six Guns działają.

fs_overall.png

Opublikowano

Neo V oczywiście, ma ICS i idealnie jak dla mnie wielkoścowy wyświetlacz. Procek i RAM też dają radę z nowszymi grami. Mój kolega ma i jest bardzo zadowolony.

Chyba, ze chcesz ściągać na lekcji. Wiesz, wykupiony internet i wujcio Google. To wtedy live, bo jest mniejszy a parametry podobne. Dlatego nie wymieniam swojej x8 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...