Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nie wypał start serwa?;)

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Każdy chyba widzi.

Ciągle jakieś restarty na serwerze itd.

Serwer miał byc dokończony do 4 kwietnia A co widzicie?

Lagi , lagi , lagi!

Xray działa ..

Moim zdaniem przydało by się dokończenie tego serwera i przełożyć datę startu.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Wywołujesz dyskusję czy starasz się zniszczyć imię serwera?

Wbiłem, jest sajgon ale to się poukłada. Skoro start jest dziś to za tydzień lub za miesiąc mogłoby być porządnie. Ale wy tego nie zrozumiecie, bo najpierw błagacie o serwer, potem jak wychodzi to hejt za hejtem.

Opublikowano

Przepraszam że napiszę.

Lecz ja nie błagałem o serwer.

I nie niszcze imienia serwera. Mówie tylko tak jak jest.

Geoning wbił na serwer wszystko okej próbuje naprawić potem napisał

Dobra nie chce mi się

Ide pograć w Lol'a i to tyle było.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Jeżeli w ogóle tak było to cieńko z jego strony. Ale nie grałem na poprzedniej wersji tego serwera, myślałem że będzie ciekawie. Nie powiniśmy odrazu skreślać. Ten serwer to typowo globalny serwer, więc łatwo nie będzie.

Opublikowano

szczerze - zjebany temat

Może i nie wypadli najlepiej - trochę kompromitacja, bo powinni najpierw wszystko posprawdzać a dopiero potem pisać temat o tym że serwer lada chwila ruszy, ale jednak jakbyś sam miał na dupie tyle slotów to raczej by to też kolorowo nie wyglądało

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Grupka hejterów! Serwer MPC ma 70% autorskich pluginów a Ci mówią że 5 latek by to zrobił no to gratulacje ;). Widać znasz bardzo uzdolnione dzieci bo za pewne Ty nawet nie umiesz napisać prostego pluginu i nie masz o typ pojęcia.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

z pluginem przy dłuższym siedzeniu dam radę napisać plugin

z masłem przy dłuższym siedzeniu dam radę zrobić masło o.O

ja tam lubie hejtować ale co do serwa to sami byście gówno co zrobili to odpierdolcie się od innych....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Grupka hejterów! Serwer MPC ma 70% autorskich pluginów a Ci mówią że 5 latek by to zrobił no to gratulacje ;). Widać znasz bardzo uzdolnione dzieci bo za pewne Ty nawet nie umiesz napisać prostego pluginu i nie masz o typ pojęcia.

Chyba 30%.

Opublikowano

z masłem przy dłuższym siedzeniu dam radę zrobić masło o.O

ja tam lubie hejtować ale co do serwa to sami byście gówno co zrobili to odpierdolcie się od innych....

Oj raczej gówna bym nie zrobił.

Mógłbym zrobić serwer lecz jak kupisz mi dobrego dedyka :)

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Co z serwem ?Czemu off?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Oj raczej gówna bym nie zrobił.

Mógłbym zrobić serwer lecz jak kupisz mi dobrego dedyka :)

no dobra serwa to ja też mogę postawić, z resztą mam takie plany, ale jednak ogarnijcie się bo nie wiem po cholere ten spam, od nabijania postów są pogaduszki, a z tego tematu nic nie wyniknie.

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...