Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto zagrać?

TreeCou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Chciałem zagrać w Rappelz(PL wersja) ale nie wiem czy jest sens? Wiecie Item Shop jest tam duuuży i daje duuużą przeewage ;/

Chciałbym grać jakimś magiem z dużym DMG ale nastawionym bardziej pod exp solo :)

Doradźcie cos :)

Opublikowano

Czesc.

Sens jest, oczywiscie ze tak. Tylko musisz miec Ogarnieta gildie. Zalezy tez na jakim serwerze bedziesz grac. Radze tobie zagrac na Cerberze[PvE). Mag z Duzym DMG zeby expic solo? Polecam klase postaci Mag, peciarz. Jesli masz dobrego petka to posolujesz spokojnie + ma spory DMG magiczny + Fajne Aury dla petow. ItemShop owszem jest duzy, ale nie daje takiej duzej przewagi jak sie zdaje. Wszystko mozna zdobyc od graczy w grze. Oczywiscie troche to kosztuje ale jak bedziesz mial szczescie i wyskoczy tobie jakas dobra karta bestii to bedziesz mial tez duzo kasy. Wiec z tym raczej problemu nie ma.

Pozdrawiam.

P.s. Jesli zagrasz na Cerberze jestem w stanie tobie pomoc w rozwoju postaci. Wystarczy ze skontaktujesz sie ze mna na GG.

P.s.2 GG jest podane w moim profilu.

61093c6efb.png

Opublikowano

Szymcio. Mylisz się.

ItemShop daje ogromną przewagę ,ale w grze też da radę zarobić ,tak czy siak trzeba ogarnąć i tak itemshop na dobry start.

Exp solo = Bishop ( Kapelan ) . Uleczy się , ma buffy i wysoki atak magiczny.

Nie graj na cerberze nie ma PVP.

Opublikowano

:D

juz sam nie wiem kim grać przez was^^ :D

Najlepiej to wybierz sobie Paladyna, potem zolnierza. Ma Duzy DMG, sporo Defa i posolujesz nim sobie :)

61093c6efb.png

Opublikowano

zrobilem palladyna ;P

wpisalem jeszcze kod na starter pak o wartosci 15Euro ;D odstalemm jakiegos Czerwonego Lidiana(czy cos) na 30dni,jakis namiot,po 50 kostek obrony i ataku i jescze jakies 3itemki ;P

Opublikowano

Pamiętaj ,gdy robisz postać ,że zmieniasz na 50lvlu i 50pozp zmianę profesji.

Czerwony Lydian to wierzchowiec , na którym jeździsz o wiele szybciej niż chodzisz :D

Opublikowano

mi przysłali na meila dawno temu :D

Pamiętaj ,gdy robisz postać ,że zmieniasz na 50lvlu i 50pozp zmianę profesji.

Czerwony Lydian to wierzchowiec , na którym jeździsz o wiele szybciej niż chodzisz :D

masz na myśli 2ga zmiane profy?

Opublikowano

Ja radze tobie jeszcze zrobic na 50lv questa w Rondo od Kowala (Nie pamietam pelnej nazwy) i jeszcze kogos. Dzieki tym Questom wbijesz spokojnie ten 50 pozp :)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...