Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer MCdistance [NP] [Hamachi] [S]

alone86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was na prezentacji mego nowego serwa, który też jest survivalem, lecz wydajniejszym.

Ilość slotów zależy od tego ilu ludzi chce grać na nim na początek to 8 slotów by lagi zmniejszyć, ale jak przybędzie więcej graczy to powiękrze ilość.

Teraz to czego zabraniam czyli trollowania, prośby o op'a lub creative itp.

Jeśli potrzebujesz pomocy lub chcesz zgłosić naruszenie moich zasad MUSISZ mi to zgłosić!

Hamachi :

Nazwa MCdistance Jeśli zabraknie miejsc to wejdź na MCdistance2, MCdistance3 itd. aż uda ci się wejść.

Hasło 123

IP 5.132.31.120

A na koniec chciałbym przeprosić za to, że nie mam no-hamachi ale próbowałem go zrobić, ale mam stary i słaby internet (easycom) i w kiedyś go wymienię na nowszy np. Vectra lub dialog...

Do zobaczenia na serwerze ;)

Opublikowano

Jeden topic wystarczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/594874-serwer-survival-124-hamachi/page__p__4276348#entry4276348

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...