Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC4U [150 slotów] [Survival] [Factions] [mcMMO] [0 lagów] [anty x-ray]

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić, nasz serwer "Wojny Gildii" o nazwie mc4U który posiada 150 slotów.

Jest to jeden z tych serwerów, gdzie PvP i TnT rządzi

twardą ręką. Na serwerze panuje motto przybądź, zabij, podbij.

Także budujcie swoje twierdze, zbrójcie sie, i wyruszajcie

na wielki podbój mapy!

MCrafters%20Ustawienia.png

Potwory: Włączone

PvP: Włączone

Zwierzęta: Włączone

Ilość slotów: 150

Premium: Nie wymagane

Whitelist: Wyłączona

Nether: Włączony

cooltext559104514.png

mc4U.PL

(UWAGA! IP takie ze względu na ułatwienie życia)

cooltext595579521.png

Minecraft 1.2.4

ts3d.png

My-Speak.com.pl

cooltext559104608b.png

[Właściciel] Piterka

[HeadAdmin] hultaj

[Admin] Maniok

Rekrutacja otwarta, lecz tylko na forum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU VIP'A PRZEZ SMS!

Opublikowano

Ja również chciałbym się wypowiedzieć na temat tego serwera. Kiedyś serwer jak marzenie, cud, miód. A teraz ?! JEDNA WIELKA LIPA! jeszcze na 1.1 był najlepszym serwerem w sieci (moim skromnym zdaniem). Wtedy adminem był jeszcze Daronian. A teraz ? Tnt nie działa, lava nie działa, perły dla vipów.... normalnie szkoda czasu dla tego shitu ! Chociaż zazwyczaj jest tak, że dobre po czasie jest przereklamowane i robi się guzik ... Dla serwera mówię NIE! Dziękuję, dobranoc :]

Opublikowano

Ja również chciałbym się wypowiedzieć na temat tego serwera. Kiedyś serwer jak marzenie, cud, miód. A teraz ?! JEDNA WIELKA LIPA! jeszcze na 1.1 był najlepszym serwerem w sieci (moim skromnym zdaniem). Wtedy adminem był jeszcze Daronian. A teraz ? Tnt nie działa, lava nie działa, perły dla vipów.... normalnie szkoda czasu dla tego shitu ! Chociaż zazwyczaj jest tak, że dobre po czasie jest przereklamowane i robi się guzik ... Dla serwera mówię NIE! Dziękuję, dobranoc :]

Za czasów Daroniana panie było 101 bugów jak nie więcej. Każdy dawał możliwość zniszczenia serwera, lawa, tnt, zostaną włączone.

Opublikowano

Oto Kilka SS'ów z Ostatnich Event'ów:

8bed353b9b40057emed.jpg

a5d754f1e3eade12med.jpg

1ffa7d249272d3d7med.jpg

31cabf9692c675famed.jpg

439b4df2f18e9074med.jpg

Pozdro Maniok

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Po tym co przeczytałem z postów w tym temacie odechciało mi się grać .

Czytaj posty innych to daleko zajdziesz, najbardziej się powinna liczyć twoja ocena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...