Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Nauczycielem

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nasza nauczycielka pije, je i uzywa telefonu ( mowi ze czeka na telefon od przyjaciela, nic waznego) a jak by chcemy sie napic to dre morde i moja pytanie czy ona moze cos takiego robic ?

RMCF

Opublikowano

Pij nie przejmuj się nie ma jakiegos przypału wielkiego za to najwyzej by cos wychowaczyni mowila a nie dyrektorka dyrektorka ma wazniejsze sprawy na glowie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zdążają się takie sytuacje w życiu że trzeba odebrać telefon.

Ale gdy nie ma nic ważnego to trzeba jej zwrócić uwagę.Nie wiem co Ci w tym przeszkadza

Jak Tobie zwróci uwagę to też Sobie to olej :D

Opublikowano

Nagraj, jak ona coś takiego robi i idź "nakabluj" na nią.

ta... nakabluj na nauczyciela powodzenia^^

Będziesz już miał przerąbane do końca roku , a nauczycielowi nic nie zrobią...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

lol, u nas siostra zakonna z religii musi jeść i pić w trakcie lekcji bo choruje na cukrzyce. ;o

Ja bym tam nie zgłaszał do dyrektorki. I tak wam nie uwierzy.

^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W twoim rozumowaniu. Jakby jakiś nauczyciel mnie gnoił on już by nie pracował w tej szkole...

a nauczycielowi nic nie zrobią...

Jeśli dyrekcja jest ogarnięta, to nałożą mu karę, bądź go wywalą.

Opublikowano

Wy też pijcie, a jak będzie na was "darła morde", to powiedz że też jesteś człowiekiem i pić musisz, jakbyś się przez przypadek odłabił, to niech nauczycielka pójdzie po pielęgniarkę, bo skoro ona może. . .

Opublikowano

Zależy, jaki macie regulamin w szkole. Może nauczyciel może jeść i pić, chodź baardzo wątpię. Zalecam najpierw przeczytanie regulaminu.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Nauczyciel może jeść i pić. A wy nie możecie, bo jeśli 30 osób robiło by to naraz to było by zamieszanie...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak nauczycielka bedzie pila wode czy co tam, spojrz na nia, i zapytaj czy mozesz sie napic. Jak powie nie to zapytaj dlaczego.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...