Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan

aizen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was kilka pytań a mianowicie gram w mu od niedawna wbiłem 200lvl agility elfem i wbiłem troche pkt w energie dokładnie 80 więc czy jak zbije te pkt fruitami to czy potem bez przeszkód będe mógł dodawac fruitami inne statystyki czy jest jakiś określony limit na wykorzystanie pkt czytałem że można dodac bodajże 109 pkt więc będe mógl dodać całość czy 109 - 80 ??? Moim następnym pytaniem a raczej prośbą o wytłumaczenie jak nalepiej zarabiać kamyki , do wbicia mojego magicznego 200 lvl wydropiłem około 10 souli 15 chaosów 4 blessy a jak widze na targu oferty za łuk 200s czy za set 600s to mnie ściska bo skąd ja mam to niby wziąść więc z tąd moja prośba aby ktoś mnie jakoś nakierował jak można zarobić cokolwiek w znośnym czasie.Dodam iż do 160 lvl expiłem ręcznie a większość kamyków wydropiłem na evencie z parasolkamie więc gdyby nie to prawdopodobnie nie miałbym większości kamyków . Mój następny problem to strzały u elfa kończą się dość szybko a wiem że jest czar "recovery" od 169 ene ( z tąd moja energia ) lecz przeczytałem gdzieś że dostaje się go na 220 lvl za darmo przy queście i z tąd pytanie czy dostajemy skill czy tylko orb do użycia?? . I moja ostatnia prośba jest związana z mu helperem i drop listą a mianowicie co tam wpisać żeby podnosił amu ringi ( cokolwiek ) bo wpisałem tam pare fraz jak ( ring ring of imp guardian angel urnia ) i albo od 160-200 lvla nic mi nie poleciało albo coś jest nie tak dodam iż czasem sam widzę jak leci pierścień albo amulet i nie podnosi go więc nie wiem o co chodzi , mógłby ktoś wytłumaczy ć ocb lub podac jakaś uniwersalną listę co do tego .

Szukałem całymi dniami na forach czegoś wspólnego z moimi problemami i nic a na mu czuję się jak by wszyscy byli jedną rodzina a ja jakimś psem każdy mnie ignoruje żadnej pomocy . Gram na Hellheim .

Z góry dziękuje za odpowiedzi czekam z niecierpliwością pozdrawiam

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

1. Czy jak odejmę fruitem 80 ene to czy potem będę mógł dodać max w inne staty ( tj czytałem gdzieś że 109 pkt można dodać) czy 109 -80?

2.Czy przy quescie 220 lvl elfem dostaje sie czar recovery czy tylko orb do uzycia ?

3.Jak tu zarabiać kamyki >? Do 200 lvla 10 souli mi poleciało a sety po 600s chodzą więc czegoś chyba nie wiem .

4.Co dokładnie wpisywać do mu helpera w drop liście żeby zbierał np. ( ringi amulety ) bo prawie niczegomi nie podnosi , albo żeby ktoś podał uniwersalna liste

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...