Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Bm Pomoc

earl19921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam sure wp 30 lvl działa jako bot na rybki i mam pytanie chciałbym zagrać sura bm nie dla pvp tylko tak żeby obadać ja i powie mi ktoś czy dobrze się expi ową sura jak skile dać żeby się przyjemnie expiło czy dobrym wyborem będzie ogniste - ochronka - i dalej nie wiem wiem za na 100% daje na nr1 ogniste doradzicie coś żeby się fajnie expiło

Opublikowano

wiem że wp do expa ale jeszcze nigdy nie grałem bm i slyszałem że tą profesja tez da się expic nice a i skille mi się podobają np ogniste ale nie wiem co dać na 2-3 skill

Opublikowano

hm daje sie w mroczne uderzenie a potem sfera lub daj w sfere i ogniste uderzenie << bardziej do expa chyba

asdasdasdasdasd.jpg
Opublikowano

gadałem sram na pvp tylko exp a mroczne na 2 skill tez nice i dopiero ochronka mroczne 7 sec się ładuje

Opublikowano

wymyśłilem sobie taki bulid ogniste mroczne ochronka i dalej nie wiem co wy na to i podkreslam sram na pvp maroczne atakuje 1 cel więc się w expie nie przyda

Opublikowano

dobrze sie expiło będzie tylko WP, radze wbić 80 + WP a potem na BM zmienic, skille do pvp duch, ochronka, strefa, mroczne

The past has gone

Opublikowano

kolego wyżej przedstawił ci bulid bardziej do pvm czyli player versus moobs a do pvp duch ochronka strefa mroczne

The past has gone

Opublikowano

Full pod Expa jak dal mnie to

Ogniste

Ochronka

Mroczne

Sfera

Duch

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
gadałem sram na pvp tylko exp a mroczne na 2 skill tez nice i dopiero ochronka mroczne 7 sec się ładuje

Kupisz cos do szybkosci magii i mroczne 3,5 sekundy pakujesz...prawie jak duch

xxx

Opublikowano

Najlepiej pod expa sprawdza się build : ogniste > ochronka > duchowy cios > uderzenie/sfera

Ogniste wiadomo, najlepszy skill pod exp u bma.

Ochronkę ze względu na tę parę punktów defa i dosyć niską na G stratę many, przyda ci się w v2. DObrze jest go zrobić jako 2 m'kę poniewaz sam na m nie daję zbyt wiele, jednak gdy go wbijesz na g na 60-70 lvlu będziesz miał bardzo dobrego buffa pod exp.

Duchowy cios, no i tutaj pewnie myślicie że jestem jakimś idiotą że proponuję mu "najsłabszy skill bm'a. Otóż nie, gdy go wbijesz na m jego pole rażenia jest o wiele większe niż mrocznego, sura rzuca wielką kulą w moby i conajmniej 1/3 z nich obrywa skillem. W dodatku gdy dodaję się w zręczność cios ma większe dmg niż mroczne.

A 4 skill według uznania.

Staty radziłbym ci rozdawać tak : int 2:1 wit, w potem przy incie na 90 przerzucić się na dex 2:1 wit ze względu na uniki + dodatkowy dmg z sfery i ciosu.

Grałem tym buildem i expienie nie bło dla mnie większym problemem.

Opublikowano

Polecam ogniste uderzenie potem mroczna sfere i mroczna ochrone tak najlepiej doe xp wiem bo mam sure 68 lvl

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano
Duchowy cios -.- ??? przeciez to szit =] ja w to nie dałbym ani 1 pkt pozdrawiam ;0

Powiedział co wiedział, a gówno wiedział...

Duchowy cios przy dex'ie i incie na max ma o wiele większy dmg niż uderzenie + duże pole rozprysku co robi skill ten idealny do expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...