Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]

shai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Renekton vs. Riven

Zależy mi na: Solidnym off-tanku

Dodatkowe informacje: Ogółem bardziej podchodzi mi Renekton,ale słyszałem,że jest totally underpower w late.Więc do was pyt. czy nie jest on zwyczajnie słaby?Btw. pytam porządnych graczy a nie pro gejmerów z 800 elo.

xxcafs.png
Opublikowano

Renekton op dmg polecam :)

Riven taka sobie nie za dobrze mi się nią gra .

Obydwaj mają stuna więc okay . Brak many też jest +

na twoim miejscu brałbym renektona :)

giphy.gif

Opublikowano

Ja brałbym Riven, mam Renektona i chętnie bym go zamienił. A no i nie wiem wgl o czym mówisz, gracze z 800 elo są słabi i polecą Ci coś złego, na pewno. 50% graczy siedzącym na tym elo jest lepsza niz Ty ;)

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

@UP To wytłumacz czemu posiadają 800 rejtingu?

Ziom, top plejerzy na streamach udowadniali nie raz ,że po prostu nie potraficie grać i jak widać niskie elo dotchnęło również Ciebie.

PS. Na jakiej podstawie mówisz ,że są lepsi ode mnie skoro nie widziałeś jak gram? ;>

I zaraz wyjedziesz mi ,że trolle i wgl. L2P BITCHES

xxcafs.png
Opublikowano

Ja polecam riven.Renekton jak gra nie trwa za długo jest spoko solidny solo top.Gdy już się zdarzy długa gra to riven czy irelia na pewno będą sobie lepiej radzić( chyba ,że słaby gracz to wiadomo).Riven imo radzi sobie dobrze w każdej fazie gry.

Opublikowano

up to prawda renekton trochę słabnie w late, ale nie aż tak bardzo jak lb czy garen, za to renek ma b dobre early i mid.

Moim zdaniem gdyby było riven vs renekton to by wygrał renekton, ale to już zależy od graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...