Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przedmioty

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie o tuż jak szybko znajdywać przedmioty?Ja dopiero znalazłem 2 a mój kolega już 20.Więc mam pytanie jak znajdywać często(no może nie aż tak często)przedmioty.Jakieś tam sposoby np. grac ciagle jedna klasa itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie ma jakiegoś określonego sposobu, to wszystko losowo jest 'zdobywane'. Raz twój kumpel zdobędzie 20 (w co nie wierzę bo limit to poniżej 20) a raz ty.

Ew. mogę zaproponować idlowanie.

Opublikowano

Chodzi o to, ze nic nie robiąc itemki Ci same lootają.

Polecam przeczytać kilka tutków o tym, tutaj ich mamy przynajmniej 2. :D

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na itemy, jest to "losowanie", a itemy mogą Ci dropnąć w zależności jak randomowo ustawi Ci się czas na dropnięty item.

Drop resetuje się w czwartek, z czego itemów możesz dropnąć od 6 do 11-12 przedmiotów.

Jeśli nie grasz dużo i wiesz, że nie wykorzystasz dropu, ustawiasz się na tzw. idle (tryb afk) na serwerach typu achievment_idle, po prostu zostawiasz włączony komputer i będąc połączonym na serwerze po jakimś czasie wylatują Ci itemki, wracasz ze szkoły i cieszysz się dropem.

A żeby trade'ować musisz wykupić sobie Premium.

Opublikowano

Najłatwiejszy ( i pewniejszy niż granie na _idle) sposób to włączenie gry typu trening, na kilku botach, wybierasz klasę i czekasz kilka godzin, idziesz do szkoły itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...