Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELLROAD CIEKAWE INFO NA TEMAT SERWERA CZARNO NA BIAŁYM

HerD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam dla was opis serwera grałem na nim mniej wiecej przez miecha wiec serwer ma taki kłopot ze gra tam mało ludzi jak na taki serwer ktory nie ma lagow i jest dobrze zorganizowany mniejwiecej 100-130 osob

zastanawialem sie od poczatku o co chodzi szybko zdobylem przedmioty poziomy exp 50 w pt 55 i zauwazyłem ze serwer ma klopot chodz tu o dominacje jednej gildi to jest poprostu nudne albo jestes znimi albo nic nie znaczysz pozatym ostatnio zostal wprowadzony system CTF i za fragi dostaje sie puki co pucharki ale pozniej maja zostac wymienione na Coiny jest tez NPC u którego za kase i 3k coinow mozna kupic suny 12 dg sun 12 dg=nova +10 całkiem to ciekawe ale coz z tego gdy wchodze na CTF a tu wyzej wspomiana gildia robie rzeczy które zamieszczam w filmku nizej masterm tej gildi jest człowiek który zajmuje sie supportem na strone serwera tak ze wszystko chyba jest jasne nie polecam zaczynac na tym gry bo pomipo tego iz serwer nie ma lagow itp ale kazdy kto zaczyna gre po jakims czasie widzi to ze tam nie ma co robic i rezygnuje takie sa moje odczucia i bardzo szkoda ze taki dobry serwer zostal "poniszczony"

http://www.youtube.c...h?v=hMJR2a1LEwQ

Opublikowano

1. Masterem nie jest osoba zajmująca sie supportem.

2. Takie coś nagradzane bedzie banami od dziś.

Tyle, dziekuje.

Supportem zajmuje się ja.

Opublikowano

Dla małego sprostowania - bez żadnego filmiku wiedziałem o tym bo osoby biorące udział ww. filmiku powiedziały mi o tym. Coiny (tickety) zostały im skasowane i dostali ostrzeżenia permamentnego bana. Również wszyscy gracze zostali ostrzeżeni, że takie akcje będą karane banami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, tutaj ExcellioN... GM ukaral nas w postaci zabrania coinsow i upomnienia... Bardzo przepraszam za zaistaniala sytlacje i obiecuje ze juz wiecej sie to nie powtorzy...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Upomnienie :D ? Od razu widać że macie z nim jakiś związek :D Normalnie na każdym servie był by ban na zawsze ...

Ładnie zachęciliście graczy :D Graty :)

Aha tylko dodam że moja ekipa miała tam wbić :P i szukałem info na temat serva :P podkreślam miała :D

Miłej "zabawy"

LoK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...