Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Expbot nie działa - wyjaśnione.

DevixPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy w bocie m2bob jest jeszcze wirus? Kiedyś ściągnełem tego hacka i okazało się, że miał wirusa. Zablokowało mi MPC itp. Usunołem tego hacka i teraz mam pytanie czy nadal ma on wirusa? Jeżeli tak to czy da się go jakoś usunąć na 100% i grać dalel? Proszę o szybką pomoc, czeka Like.

Opublikowano

Masz like, ale czekam na konkretną odpowiedź do tematu. Ja potrzebuej bota, który ubija sam normalnie, zbiera spota,potuje, używa skilli. Aby wyglądało to tak jakby grał zwykły gracz.

Opublikowano

Zależy z jakiego źródła ściągasz, najlepiej pobierać zawsze od autora, lub z naszego mpc (jeśli ktoś już wcześniej udostępni), kiedy osoba która to uploaduje da skana do pliku .

Same wirusy będzie miał każdy hack bardziej "złożony", bo sam hack to wirus w pewnym sensie, a jak av nie wykrywa ci nic poza nie szkodliwymi wirusami, to znaczy że wszystko jest w jak najlepszym porządku .

Opublikowano

Ostatnio z MPC właśnie miałem tego bota i okazało się, że był tam wirus co przejmuje władzę na komputerem (np. blokował MPC Forum) a na Fb an stronie mpc znalazłem sposób jak go odblokować i jeszcze usunęłem hacka i teraz się pytam czy już nie ma tam tego wirusa?

Opublikowano

każdemu kto ściągnął i włączył m2boba blokneło mpc (niewiem czemu) ale mozna przeciez wchodzic przez bramki proxy.

A tak wogóle to gdzies w forum metka downloadzie hacków gdzies był temat gdzie było można ściągnąc m2boba ktory nie blokuje mpc.

dałbym ci linka do tematu ale cos nie moglem znalesc moze tobie sie uda :)

Opublikowano

Ostatnio z MPC właśnie miałem tego bota i okazało się, że był tam wirus co przejmuje władzę na komputerem (np. blokował MPC Forum) a na Fb an stronie mpc znalazłem sposób jak go odblokować i jeszcze usunęłem hacka i teraz się pytam czy już nie ma tam tego wirusa?

Daj link do tematu, to będę w stanie to stwierdzić .

Opublikowano

Już znalazłem bez blokowania. Chyba nie ma wirusów, przynajmniej nie wykryto. Dzięki wszystkim, zaraz Like polecą. Proszę o zamknięcie tematu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...