Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dvd

&537#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem : ostatnio moj komp byl bardzo zasyfony i silkroad niechcial mi chodzic wiec usuwalem jakies programy. I Pozniej jak wkladam plyte do dvd zero rekacji ze cso jest itp. Myslicie ze cos usunolem;/?? Dvd jest nowe

Opublikowano

moze jakies sterowniki lub cos w tym stylu mogles przez pomylke

albo moze rozjebalo ci sie ja mialem podobnie wkladalem plyte i nic a pozniej wyszlo ze ich nie czyta bo cos sei zjaralo

i wymienilem na nowa lepsza

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Powiedz czy wcześniej DVD ci działało ? Zanim pokasowałeś te programy ?

Btw. Kilo, ja kupiłem nagrywarkę LG jakiś rok temu i normalnie nie trzeba było do niej nic instalować.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Do napędów nie trzeba sterowników. Zobacz w w menadżerze urządeń czy napęd jest poprawnie wykrywany i czy nie ma zółtych pytajników przy stacji dysków.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Tak tak, najlepiej cały komputer wyjeb i kup nowy.... Słuchaj się takich ludzi to tylko w koszty się wpędzisz. Najpierw zrób to co powiedziałem.

Opublikowano

Daje tak i pisze : Stacje dyskow CD-ROM/DVD i pod tym pisze : Wykrzynik ATAPI DVD A DH20A4P ;/ Niewiem oco kaman moglbys ktos wytlumacyzc krok po kroku bo ja musze isc i jutro odczytam wiadomosc z gory thx dam 5

Opublikowano

Jak masz wykrzyknik to znaczy że coś nie bangla. Użyj funkcji przywrócenia sterownika. Prawy klik na to>właściwości>sterownik>przywróć sterownik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...