Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkanocny niewypał :)

szymek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie jak może przejsc ten rajd krolowej kurczakow bo ja juz opadam z sil taki on trudny a do tego jeszcze zablokowali karzelki .....??

Daje + za kazda sensowna odpowiedz

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Pomocnik
Opublikowano

Oni są pojebani . :)

Teraz ten rajd jest jeszcze trudniejszy niż rok temu , dlaczego ? dlatego , że królowa jest o wiele silniejsza ... rajd to ok 15min ... rok temu . ok 7min

Opublikowano

@Gall69 no tak bylem juz w wielu druzynach gdzie bylo duzo sp 3 ale i tak przegralismy :( Wy**bali rajd najtrudniejszy ze wszystkich a z nosmarketu chca tylko zarobic zal mi calego teamu

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Nie wiem o czym gadacie -,- Ja caly czas win mam bez wysiłku ;o wystarczy miec 70lvl+ w teamie jak ja. Sklad : 9desow 3norm magi 3bluue

tyrtyu

Opublikowano

ja mam nonestop winy ( raz ded bo szef xD) . W teamie jest 8 des, 2 holly, 3 blue ,1rang +15 i na koniec 1 mag norm

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Polecam 1/2 Blue, 1/2Berki, 2/3 Magów norm, i reszta Desy. Przydadzą się magiczne jajka i pety które mają szybki atak.

Opublikowano

GF już od bardzo dawna ma zaprzeproszeniem graczy w dupie. Kiedy to pozwolił sprzedawać itemki z nm. Im tylko chodzi o kase, dlatego teraz dowalili takim rajdem. Kupuj WoA, zwóje sp i ulepsz sp aby przejść rajd ^^

Opublikowano

Tak samo jak rok temu. Nie gram w nostale już... Kiedyś było fajnie. Chcieli żeby gracze grali.

A teraz wszystko nastawione na zysk. Myslicie że czemu nie da sie rajdu tak łatwo zrobić?? Żeby kupić 100% z is -.-

http://fb.one2tribe....ml?ap=4335685|1

Tak samo jak rok temu. Nie gram w nostale już... Kiedyś było fajnie. Chcieli żeby gracze grali.

A teraz wszystko nastawione na zysk. Myslicie że czemu nie da sie rajdu tak łatwo zrobić?? Żeby kupić 100% z is -.-

http://fb.one2tribe....ml?ap=4335685|1

Jakoś mnie to nie dziwi:P to jest normalne w tych czasach :) złodzieje i tyle.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Co mnie strasznie dziwi mialam sklad : 14desow 1norm mag z ulepszona aura i win ;o wiec da sie zrobic.

Czasami sie smieje z tych co na qfc biora tylko holki i jaja a desow nie dadzą o.O O.o o.O O.o

tyrtyu

Opublikowano

Ten event to naprawde lipa , da się przejść ale nie dodadzą cie jak nie masz +50lv więc ci najsłabsi co dopiero zaczynają gre to napewno nie wygrają..

Opublikowano

@up Ci najsłabsi, co zaczynają grę, bez sensu mają uczestniczyc w tym evencie, jeśłi mają duzo do roboty. Na 70 lvl'u jest nuda i wtedy te eventy fajnie wyglądają w oczach graczy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze jakiegos moda aby zamkął ten temat bo juz jest po evencie

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

hmm, dział nostale nie ma ani moda ani kida więc życzę powodzenia. Wysle raport i zamkną ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

UP@ Okej wyslij ale WTF. Gdzie jest barycz przeciez on byl modem nostale

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/580244-tablica-ogloszen/

Tutaj masz, wyraźnie pisze że nie ma. Był barycz, usama, D3 i nikogo nie ma ;(

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...