Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki darmowy jest najmniej wykrywalny.

Riddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! tak jak w temacie mam pytanie jaki darmowy bot jest obecnie najlepszy (darmowy lub do scrackowania :D) Nie tyle chodzi o funkcje a o wykrywalnosc..

Bardzo tesknie za Tibia Auto, ale w tych czasach praktycznie kazdy kto z niej kozysta dostanie bana. Co do blacked proxy nie mam o nim duzo info, ale podobno on tez jest bardzo wykrywalny.. Co innego Red bot ktory jest scrackowany, ale troche walenia sie z nim jest ( nie wiem czy jest jakies forum czy cos gdzie daja linki do pobierania najnowszej wersji :/)

Opublikowano

Nie znam się zabardzo ale czy nie Elfbot?

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.. Elfbota nie ma pod najnowsze wersje. Nie ma żadnego darmowego bota jeśli bocisz z głową to nie dostaniesz bana za tibie auto.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.. Elfbota nie ma pod najnowsze wersje. Nie ma żadnego darmowego bota jeśli bocisz z głową to nie dostaniesz bana za tibie auto.

Sorki, ale tu nie chodzi o to czy boce godzine czy 15 godzin... Jesli TA dziala na pakietach (co pewnie sie nie zmienilo) jest cholernie wykrywalna i leci sie w mass banach ( sam uzywalem TA tylko do zbierania loota i ban poszedl, wiec tu nie o to chodzi)

He NeoBot?

Niestety Neo jest platne i nie do Scrackowania

Opublikowano

Niepasuje ci dzieciaku to zarob i kup płatnego bota a jak ci niepasuje to szukaj tych faili darmowych.

Przepraszam, ale jak na razie nawet nie ma dobrego PLATNEGO bota (Red bot to podobno jakies dno, wiec nie bede za cos takiego placil), a jesli jest to prosze o jakies info...

Oczywiscie nadal czekam na Info o wykrywalnosci TA i Blacked

Opublikowano

Każdy bot jest wykrywalny trzeba używać go z głową :)

Czy to nie jest bez znaczenia jesli sie trafi na wykrywanie? Jest roznica miedzy uzywanie auto lootu, a cave bot? (chyba tylko reporty graczy) O ile sie nie myle te boty dzialaja na pakietach i przez to bany leca :/, na neo i Red bot ( to ostatnie podobno) nie bylo banow bo podobno symulowaly klawiature i myszke.. Wiec czy TA i Blecked zrobily cos z tym by byly mniej wykrywalne? i co jest lepsze Blacked czy Auto :)

Opublikowano

Czy to nie jest bez znaczenia jesli sie trafi na wykrywanie? Jest roznica miedzy uzywanie auto lootu, a cave bot? (chyba tylko reporty graczy) O ile sie nie myle te boty dzialaja na pakietach i przez to bany leca :/, na neo i Red bot ( to ostatnie podobno) nie bylo banow bo podobno symulowaly klawiature i myszke.. Wiec czy TA i Blecked zrobily cos z tym by byly mniej wykrywalne? i co jest lepsze Blacked czy Auto :)

Powiem ci tak znam dużo osób co dostało bany jak używali NeoBota ale dobra kit z tym, lepszy jest TibiaAuto bardzo prosta w obsłudze jeśli byś miał jakieś problemy zawsze możesz do mnie napisać na PW albo poczytać ten poradnik

http://www.mpcforum.pl/topic/517952-poradnik-tibiaauto-i-funckje/page__fromsearch__1 

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Mysle ze tamat do zamkniecia :) Chcialem Bardzo podziekowac usera dajacym mi odowiedzi, oraz oczywiscie Damster1 za jego udzial w tym temacie :)

Opublikowano

Z darmowych niewykrywalnych to chyba będzie rvBot, oraz Blackd Safe Cheats :) - chyba, bo nie jestem w 100% pewny, ale autorzy zapewniają, że boty są niewykrywalne.

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...